fbpx

Lumoavan Ihana Kasvohoito Secrets de Sothys

Lumoavan Ihana Kasvohoito Secrets de Sothys La Creme Voide Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys Woman 2020

Lumoavan Ihana Kasvohoito Secrets de Sothys Hemmottelee Aistejasi

Secrets de Sothys® on lumoava ja kiinteyttävä luxushoito kasvoille. 1,5h kasvohoito tarjoaa todella ylellisen aisteja hemmottelevan kokemuksen. Pehmeän lämpöiset hoitotuotteet ja tuoksut yhdistyvät rentouttavaan hierontaan, joka vie sinut kauas kauas arjesta. Hoito palauttaa nuorekkuuden ja elinvoiman ihollesi ja virkistää mielesi. Tuloksena uudistunut, silkinpehmeä ja kiinteytynyt iho. Tämä kasvohoito on jokaisen naisen koettava aiankin kerran elämässä.

Lumoavan Ihana Kasvohoito Secrets de Sothys Kauneushoitola BellaHelena Oulu Aisteja Hemmotteleva Unohtumaton Hyvän Olon Hoito

Unohtumaton Aisteja Hemmotteleva Hoito (90min)

Kauneushoitola BellaHelenassa voit nyt kokea aitoa luxusta. Todella unohtumaton hyvä olon kasvohoito, jossa on ainutlaatuiset aktiiviaineet. Secrets de Sothys® kasvohoidon jokainen vaihe on suunniteltu tuottamaan mielihyvää. Välittömästi silmin nähden havaittava lopputulos: ihohuokoset supistuvat, juonteet silottuvat ja iho uudistuu. Kasvosi säihkyvät ja mielesi on kokenut jotain ainutlaatuista.

Lumoavan Ihana Kasvohoito Secrets de Sothys Vartalokuva Suurempi Kauneushoitola BellaHelena Oulu Blog Post Image

Secrets de Sothys® anti-age -hoitolinja

Sothys 70-vuotisjuhlavuosi 2016 Suomessa huipentui uuden hemmottelevan luksushoidon lanseeraukseen. Kyseessä on aisteja hivelevä hemmottelukokemus yhdistettynä ennennäkemättömän tehokkaaseen kiinteyttävään hoitotulokseen! Hoidon jokainen vaihe on suunniteltu tuottamaan mielihyvää, jonka kruunaa pitkäkestoinen, välittömästi näkyvä hoitotulos: juonteet silottuvat, huokoset supistuvat ja koko olemus on nuorekkaampi. Luksushoidon paras vaihtoehto on 2,5 h kasvot + vartalohoito, mutta hoito voidaan tarjota myös 1,5 h kasvohoitona tai tunnin vartalohoitona.

LUE LISÄÄ SOTHYS SUOMI  -sivustolta

Lumoavan Ihana Kasvohoito Secrets de Sothys Tuotteet Eau de Parfum Vartalovoide Kauneushoitola BellaHelena Oulu Blog Post Image

Secrets de Sothys tuotteet

La crème Secrets de Sothys® – Ylellinen luksusvoide 50 ml

Ainutlaatuinen, silottava kasvovoide paljastaa ensimmäiset salaisuutensa heti iholle levitettäessä: sen ihastuttava koostumus muodostaa iholle biomimeettisen, satiinin ohuen kiinteyttävän kalvon samalla, kun voiteen naisellisen kevyt tuoksu tarjoaa hemmottelevaa hyvää oloa. Luksusvoide hoitaa ihoasi päivittäin ja auttaa sitä säilyttämään nuorekkuutensa taistelussa stressin vanhentavaa vaikutusta ja muita ikääntymisen merkkejä vastaan. Myös vartalovoiteena.

La crème yeux – lèvres – Silmän- ja huultenympärysvoide 15 ml

Tämä sulavan pehmeä voide muodostaa ihon pinnalle silottavan kalvon, joka pehmentää ja kiinteyttää välittömästi silmän- ja huultenympärysihoa. Säännöllisesti käytettynä tämä 2-in-1 täsmätuote antaa tehohoitoa näiden kahden herkästi ikääntymisen merkkejä paljastavan kasvoalueen kiinteytykseen.  

Secrets de Sothys® l’Eau de parfum
Ylellisen tyylikäs Secrets de Sothys® parfyymi on uudistunut! Upea naisellinen pullo kätkee sisäänsä tyylikkään ruusun, jasmiinin ja freesian sydäntuoksun, johon yhdistyy raikas vesimelonin, mustaherukan ja omenan hedelmäisyys sekä lopputuoksuna makea vaniljan ja patsulin yhdistelmä. 

Lumoavan Ihana Kasvohoito Secrets de Sothys

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

2 + 15 =