\"fbpx\"

Lashlovers Volyymiripset BellaHelenasta

Kauneushoitola BellaHelena LashLovers Volyme PostCard 2016 Oulu Finland

Lashlovers Volyymiripset Nyt BellaHelenasta Oulussa

Kauneushoitola BellaHelenassa on tehnyt upeita ripsienpidennyksiä vuodesta 2012. Alkuun teimme Noveau Lashes -ripsipidennyksiä. Asiakkaat olivat ripsienpidennyksiin erityisen tyytyväisiä. Selvitimme kuitenkin 2015 Lashlovers® volyymiripsipidennykset ja aloitimme. tekemään Lashlovers® Volyymiripsipidennyksiä BellaHelenassa – Upeita volyymiripsiä! (katso vapaat ajat netistä).

Miten Volyymiripset Eroavat Normaaleista Ripsipidennyksistä?

Lashlovers Volyymiripset Lashlovers Volume lashes Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Volyymiripset Nida Cinar

Miten Lashlovers® Volyymiripset eroavat normaaleista NoveauLashes® ripsipidennyksistä?

Volyymiripsi on omalle ripselle kevyempi. Huomattavasti mukavampi käytössä, on kuin omat ripset. Volyymiripsillä saa joko luonnollisen näköiset ripset tai todella näyttävät ripset.

Volyymiripset ovat ohuempia, joten tuuheanakin ne ovat luonnollisemman näköiset kuin paksut klassiset kuidut jotka voivat tuntua tönköiltä.

Arvioimme, että klassiset kuidut tulevat saamaan kovan kilpailijan volyymitekijöiden määrän kasvaessa koko ajan. Volyymiripsien tekeminen on erikoisosaamista.

Työ vaatii uudenlaisen tekniikan opettelun. Ripsikuituja kiinnitetään jopa 7x enemmän kuin Noveau Lashes ripsipidennyksessä. Aikaa menee luonnollisesti siis enemmän ripsipidennysten laittoon. Sama lainalaisuus pätee myös huoltoihin, mutta lopputuloksena on jäätävän upeat ripset – ihan ihkut!

 

Upeat LashLovers Volyymiripset BellaHelenasta!

Lashlovers Volyymiripset Kuva Lashlovers Volume lashes Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Volyymiripset Nida Cinar

Upeat LashLovers Volyymiripset BellaHelenasta!

Lashlovers Volyymiripset Lashlovers Volume lashes Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Volyymiripset Nida Cinar

UNOHDA SURUSILMÄT, LAITETAAN SINULLEKIN VOLYYMIRIPSET…

Usein uosittelemme vanhojen ripsipidennyksien poistamista. Saat uudet Jäätävän Kauniit Lashlovers® Volyymiripset kampanjahintaan. VARAA AIKA VOLYYMIRIPSIIN NETISSÄ BellaHelenan Ajanvaraus24 -palvelusta (kaikki tarjoushinnat löytyy kohdasta tarjoukset, tai nettisivujen hinnastosta ) Uudet LashLovers ripset saat usein myös tarjoushintaan. 

Hoidon aikana voit myös varata ajan seuraavaan ripsihuoltoon, näinn varmistat, että pysyt kauniina koko alkavan kesän tai talven. Aika ripsihuoltoon kannattaa varata 2-3 viikon päähän. Ripset ja huolto hoidoista on olemassa myös pakettitarjous. Katso kaikki voimassa olevat tarjoukset ja hinnat netistä https://www.bellahelena.fi/hinnasto/

Miksi suosittelemme ripsipidennyksille Beauty Q Coating Sealer ainetta?

”Beauty Q Coating Sealer muodostaa ripsien, ripsipidennyksien kiinnityskohtaan suojaavan kalvon ja estää veden, kosteuden pääsyn ripsien ja ripsipidennysliiman väliin. Ripsipidennykset pysyvät suoja-ainetta käytettäessä pidempään paikoillaan.

Coating Sealer ainetta laitetaan ripsille 2-3 vrk välein. Riittoisa mascara tyylinen puikko kestää helposti puoli vuotta, joten sen ostohinta 37,20€ tulee kyllä takasin eli hyödynnettyä moneen kertaan. Todella hyvä ja tarpeellinen  vedenpitävä aine – suosittelemme.”

Mitä vinkkejä annamme ripsipidennysasiakkaille? ”Kahteen tuntiin ripsiä ei saa kastella. Suosittelemme olemaan erityisen varovainen ja huolellinen ensimmäisen kahden vuorokauden ajan, jotta ripsien liima ehtii takuuvarmasti kuivaa.

Vaikka ripset pysyvät hyvin paikoillaan, ei se välttämättä takaa sitä, että liimat ovat saumattomasti kuivuneet. Beauty Q Coating Sealeria suosittelen käytettäväksi juuri tästä syystä. Ehdoton must on käyttää öljytöntä meikinpuhdistusainetta silmämeikkien puhdistamisessa.”

Kauneushoitola BellaHelena LashLovers Volyme PostCard 2016 Oulu Finland

Lashlovers Volyymiripset Nyt BellaHelenasta Oulussa

Mikäli varaat ajan netissä Lashlovers Volyymiripsiin Ajanvaraus24 palvelussa, niin valitse tyyppi RIPSET JA KULMAT ja sitten liuta palveluista tarjous Lashlovers Volyymiripset tai Klassiset Ripsipidennykset Valitse palvelun tarjoajaksi Emma Kaasalainen tai Helena Koivukangas.

Tämän jälkeen näet vapaat ajat ripsiteknikoille. Valitse itsellesi sopiva ajankohta (tarvittaessa soita) Huom! Ajanvarauksen käyttö edellyttää rekisteröitymistä sähköpostiosoitteella tai Facebook nappulalla. Ja kun olet rekisteröitynyt voit myös muuttaa ja perua omia jo varaamiasi aikoja sääntöjen puitteissa (peruutukset tulee tehdä hyvissä ajoin).

 

Kauniit LashLovers Ripsipidennykset yhdellä huollolla pakettihintaan tai volyymiripset huollolla pakettihintaan

Uudet ripset BellaHelenasta Emma Kaasalainen kuva ennen jälkeen huiput

Lashlovers Volyymiripset BellaHelenasta

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

3 + 1 =