fbpx

Lashlovers Volyymiripset BellaHelenasta

Kauneushoitola BellaHelena LashLovers Volyme PostCard 2016 Oulu Finland

Lashlovers Volyymiripset Nyt BellaHelenasta Oulussa

Kauneushoitola BellaHelenassa on tehnyt jo satoja luonnollisen kauniita Noveau Lashes ripsipidennyksiä. Asiakkaat ovat olleet ripsipidennyksiin erityisen tyytyväisiä. Selvitimme loppukesän koulutusmahdollisuuksia Lashlovers® Volyymiripsiin. Nyt voimme siirtyä ripsipidennyksissä uuteen aikaan – Lashlovers® Volyymiripsiin – Teemme volyymiripsiä! (katso vapaat ajat netistä).

Miten Volyymiripset Eroavat Normaaleista Ripsipidennyksistä?

Lashlovers Volyymiripset Lashlovers Volume lashes Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Volyymiripset Nida Cinar

Miten Lashlovers® Volyymiripset eroavat normaaleista NoveauLashes® ripsipidennyksistä?

Volyymiripsi on omalle ripselle kevyempi. Huomattavasti mukavampi käytössä, on kuin omat ripset. Volyymiripsillä saa joko luonnollisen näköiset ripset tai todella näyttävät ripset. Volyymiripset ovat ohuempia, joten tuuheanakin ne ovat luonnollisemman näköiset kuin paksut klassiset kuidut jotka voivat tuntua tönköiltä. Arvioimme, että klassiset kuidut tulevat saamaan kovan kilpailijan volyymitekijöiden määrän kasvaessa koko ajan. Volyymiripsien tekeminen on erikoisosaamista. Työ vaatii uudenlaisen tekniikan opettelun. Ripsikuituja kiinnitetään jopa 7x enemmän kuin Noveau Lashes ripsipidennyksessä. Aikaa menee luonnollisesti siis enemmän ripsipidennysten laittoon. Sama lainalaisuus pätee myös huoltoihin, mutta lopputuloksena on jäätävän upeat ripset – ihan ihkut!

Upeat LashLovers Volyymiripset BellaHelenasta!

Lashlovers Volyymiripset Kuva Lashlovers Volume lashes Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Volyymiripset Nida Cinar

Upeat LashLovers Volyymiripset BellaHelenastata!

Lashlovers Volyymiripset Lashlovers Volume lashes Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Volyymiripset Nida Cinar

UNOHDA SURUSILMÄT, LAITETAAN SINULLEKIN VOLYYMIRIPSET…

Usein uosittelemme vanhojen ripsipidennyksien poistamista. Saat uudet Jäätävän Kauniit Lashlovers® Volyymiripset kampanjahintaan. VARAA AIKA VOLYYMIRIPSIIN NETISSÄ BellaHelenan Ajanvaraus24 -palvelusta (kaikki tarjoushinnat löytyy kohdasta tarjoukset, tai nettisivujen hinnastosta ) Uudet LashLovers ripset saat usein myös tarjoushintaan. Hoidon aikana voit myös varata ajan seuraavaan ripsihuoltoon, näinn varmistat, että pysyt kauniina koko alkavan kesän tai talven. Aika ripsihuoltoon kannattaa varata 2-3 viikon päähän. Ripset ja huolto hoidoista on olemassa myös pakettitarjous. Katso kaikki voimassa olevat tarjoukset ja hinnat netistä https://bellahelena.fi/hinnasto/

Miksi suosittelemme ripsipidennyksille Beauty Q Coating Sealer ainetta?

”Beauty Q Coating Sealer muodostaa ripsien, ripsipidennyksien kiinnityskohtaan suojaavan kalvon ja estää veden, kosteuden pääsyn ripsien ja ripsipidennysliiman väliin. Ripsipidennykset pysyvät suoja-ainetta käytettäessä pidempään paikoillaan. Coating Sealer ainetta laitetaan ripsille 2-3 vrk välein. Riittoisa mascara tyylinen puikko kestää helposti puoli vuotta, joten sen ostohinta 37,20€ tulee kyllä takasin eli hyödynnettyä moneen kertaan. Todella hyvä ja tarpeellinen  vedenpitävä aine – suosittelemme.”

Mitä vinkkejä annamme ripsipidennysasiakkaille? ”Kahteen tuntiin ripsiä ei saa kastella. Suosittelemme olemaan erityisen varovainen ja huolellinen ensimmäisen kahden vuorokauden ajan, jotta ripsien liima ehtii takuuvarmasti kuivaa. Vaikka ripset pysyvät hyvin paikoillaan, ei se välttämättä takaa sitä, että liimat ovat saumattomasti kuivuneet. Beauty Q Coating Sealeria suosittelen käytettäväksi juuri tästä syystä. Ehdoton must on käyttää öljytöntä meikinpuhdistusainetta silmämeikkien puhdistamisessa.”

Kauneushoitola BellaHelena LashLovers Volyme PostCard 2016 Oulu Finland

Lashlovers Volyymiripset Nyt BellaHelenasta Oulussa

Mikäli varaat ajan netissä Lashlovers Volyymiripsiin tai Noveau Lashes ripsipidennyksiin Ajanvaraus24 palvelussa, niin valitse tyyppi TARJOUKSET ja sitten liuta palveluista tarjous Lashlovers Volyymiripset tai Klassiset Ripsipidennys Valitse palvelun tarjoajaksi Helena Koivukangas. Tämän jälkeen näet vapaat ajat kosmetologille Helena Koivukangas. Valitse itsellesi sopiva ajankohta (tarvittaessa soita) Huom! Ajanvarauksen käyttö edellyttää rekisteröitymistä sähköpostiosoitteella tai Facebook nappulalla. Ja kun olet rekisteröitynyt voit myös muuttaa ja perua omia jo varaamiasi aikoja sääntöjen puitteissa (peruutukset tulee tehdä hyvissä ajoin).

Kauniit LashLovers Ripsipidennykset yhdellä huollolla pakettihintaan tai volyymiripset huollolla pakettihintaan 

Uudet ripset BellaHelenasta Emma Kaasalainen kuva ennen jälkeen huiput

 Lashlovers Volyymiripset BellaHelenasta

 

 

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2019 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2019 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje