fbpx

Lashlovers Volyymiripset BellaHelenasta

Lashlovers Volyymiripset BellaHelenasta. Kauneushoitola BellaHelenassa on tehdään upeita volyymi ripsienpidennyksiä. Tuuheutta, näyttävyyttä ripsipidennyksillä, jotka tehdään ammattitaidolla kokeneiden ripsiteknikoiden toimesta.

Kauneushoitola BellaHelena LashLovers Volyme PostCard 2016 Oulu Finland

Parhaat Ripsipidennykset Oulussa?

Kauneushoitola BellaHelenassa on tehty upeita ripsienpidennyksiä vuodesta 2012 alkean. Alussa teimme ripsipidennyksiä Noveau Lashes -ripsikuiduilla. Asiakkaat olivat ripsienpidennyksiin erityisen tyytyväisiä.

Selvitimme kuitenkin markkinaa 2015 ja löysimme Lashlovers® volyymiripsipidennykset. Aloitimme tekemään ripsipidennyksiä Lashlovers® kuiduilla BellaHelenassa. Tulos, upeita volyymiripsiä!

Ja ripsikuidut pysyvät kiinni useita viikkoja, kun ne on tehty oikein!

Lashlovers Volyymiripset Lashlovers Volume lashes Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Volyymiripset Nida Cinar

Miten Lashlovers® Volyymiripset eroavat normaaleista NoveauLashes® ripsipidennyksistä?

LashLovers volyymiripsikuidut ovat omia ripsiä kevyempiä. Tämä on todella mukava arkea helpottava asia. Volyymiripset ovat käytännössä kuin omat ripset.

Volyymiripset ovat ohuempia, joten tuuheanakin ne ovat luonnollisemman näköiset kuin paksut klassiset kuidut jotka voivat tuntua tönköiltä.

Huom! Volyymiripsillä saa joko luonnollisen näköiset ripset tai todella näyttävät ripset.

Arvioimme, että klassiset kuidut tulevat jäämään vähemmistöön. Jo sen vuoksi, että volyymitekijöiden määrä on ollut kovassa kasvussa. Volyymiripsiä kysytään enemmän.

Volyymiripsien tekeminen vaatii uudenlaisen tekniikan opettelun.  Se on siis ripsiteknikon erikoisosaamista. Ripsikuituja kiinnitetään jopa 7x enemmän kuin aikaisemmissa Noveau Lashes ripsipidennyksessä.

Aikaa menee luonnollisesti siis enemmän ripsipidennysten laittoon. Sama lainalaisuus pätee myös huoltoihin, mutta lopputuloksena on jäätävän upeat ripset – aivan upeat!

 

Upeat LashLovers Volyymiripset BellaHelenasta!

Ripsien Pidennys Oulu – Pitkät ja Kauniit Ripset Helposti – Kauneushoitola BellaHelena Oulu LashLovers Volyymit

Upeat LashLovers Volyymiripset BellaHelenasta!

Uudet nettisivut Ripsien Pidennys Oulu – Pitkät ja Kauniit Ripset Helposti Kauneushoitola BellaHelena gategory kuva 800x600

Unohda surusilmät, laitetaan sinullekin LashLovers volyymiripset…

Usein suosittelemme vanhojen ripsipidennyksien poistamista.

Saat tilalle uudet jäätävän kauniit Lashlovers® VolyymiripsetVARAA AIKA VOLYYMIRIPSIIN NETISSÄ BellaHelenan Ajanvaraus24 -palvelusta (löydät tarjouksia kohdasta tarjoukset) Voimassa olevat hinnat löydät nettisivujen hinnastosta. Uudet LashLovers ripset saat satunnaisesti myös tarjoushintaan.

Hoidon aikana voit myös varata ajan seuraavaan ripsihuoltoon, näinn varmistat, että pysyt kauniina koko alkavan kesän tai talven. Aika ripsihuoltoon kannattaa varata 2-3 viikon päähän. Ripset ja huolto hoidoista on olemassa myös pakettitarjous. Katso kaikki voimassa olevat tarjoukset ja hinnat netistä https://bellahelena.fi/hinnasto/

Suosittelemme ripsipidennyksille Beauty Q Coating Sealer ainetta

Beauty Q Coating Sealer muodostaa ripsien, ripsipidennyksien kiinnityskohtaan suojaavan kalvon ja estää veden, kosteuden pääsyn ripsien ja ripsipidennysliiman väliin. Ripsipidennykset pysyvät suoja-ainetta käytettäessä pidempään paikoillaan.

Coating Sealer ainetta laitetaan ripsille 2-3 vrk välein. Riittoisa mascara tyylinen puikko kestää helposti puoli vuotta, joten sen ostohinta 37,20€ tulee kyllä takasin eli hyödynnettyä moneen kertaan. Todella hyvä ja tarpeellinen  vedenpitävä aine – suosittelemme.”

Mitä vinkkejä annamme ripsipidennysasiakkaille?

Kahteen tuntiin ripsiä ei saa kastella. Suosittelemme olemaan erityisen varovainen ja huolellinen ensimmäisen kahden vuorokauden ajan, jotta ripsien liima ehtii takuuvarmasti kuivaa.

Vaikka ripset pysyvät hyvin paikoillaan, ei se välttämättä takaa sitä, että liimat ovat saumattomasti kuivuneet. Beauty Q Coating Sealeria suosittelen käytettäväksi juuri tästä syystä. Ehdoton must on käyttää öljytöntä meikinpuhdistusainetta silmämeikkien puhdistamisessa.”

Kauneushoitola BellaHelena LashLovers Volyme PostCard 2016 Oulu Finland

Lashlovers Volyymiripset Nyt BellaHelenasta Oulussa

Mikäli varaat ajan netissä Lashlovers Volyymiripsiin Ajanvaraus24 palvelussa, niin valitse tyyppi RIPSET JA KULMAT ja sitten liuta palveluista tarjous Lashlovers Volyymiripset tai Klassiset Ripsipidennykset Valitse palvelun tarjoajaksi Helena Koivukangas.

Tämän jälkeen näet vapaat ajat ripsiteknikoille. Valitse itsellesi sopiva ajankohta (tarvittaessa soita) Huom! Ajanvarauksen käyttö edellyttää rekisteröitymistä sähköpostiosoitteella tai Facebook nappulalla.

Ja kun olet rekisteröitynyt voit myös muuttaa ja perua omia jo varaamiasi aikoja sääntöjen puitteissa (peruutukset tulee tehdä hyvissä ajoin).

 

Kauniit LashLovers Ripsipidennykset yhdellä huollolla pakettihintaan tai volyymiripset huollolla pakettihintaan

Uudet ripset BellaHelenasta Emma Kaasalainen kuva ennen jälkeen huiput

Lashlovers Volyymiripset BellaHelenasta

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

7 + 7 =