fbpx

Lahjakortti isälle? Onko kasvohoidosta hyötyä miehelle? Kauneushoitola BellaHelena vastaa

Lahjakortti isälle Onko kasvohoidosta hyötyä miehelle BellaHelena miesten kasvot hoitokuva 08.11.2021 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Instagram postaus

Onko kasvohoidosta hyötyä miehelle?

Miesten kasvojen hoito on yhtä tärkeää kuin naisten kasvojen hoito. Voidaan sanoa myös, että jopa tärkeämpää. Miksi?

Tästä blogikirjoituksesta saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • miten miehen kasvojen ihoa tulisi puhdistaa?
  • kannattaako miesten käydä kasvohoidossa?
  • millaista kosmetiikkaa miehen tulisi käyttää?
  • eroaako miehen iho naisen ihosta?
  • vanheneeko miehen iho naisen ihoa hitaammin?
  • mitkä kaikki asiat vaikuttavat miehen ihoon?

Miehet pesevät kasvoja vedellä ja saippualla

Lahjakortti isälle Onko kasvohoidosta hyötyä miehelle BellaHelena miesten kasvot pesu vedellä 08.11.2021 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Instagram postaus

Suurin osa miehistä puhdistaa kasvonsa vain vedellä ja saippualla. Kannattaa hoksaantua, että wc lavuaarin saippua on yleensä suunniteltu rasvaisten käsien tehokkaaseen puhdistamiseen, joten saippuan koostumus ja ph-arvo ovat kasvojen iholle vääriä. Kasvojen iho rasittuu ja kuivuu. Jo pelkkä vesipesu poistaa kasvojen iholta sen oman suojakerroksen. Mies kuivaa kasvot ja jatkaa matkaa?

Miehen tulisi käyttää omalle iholleen sopivia laadukaita puhdistusaineita kuin myös hoitavaa kosmetiikkaa. Käynti kosmetologilla auttaa oppimaan perusasiat, jotka suoritetaan kotona tai kuntosalilla: 1) oikeaoppinen päivittäinen puhdistaminen ja 2) hyvälaatuisen kosmetiikan optimaalinen käyttö. Se on hyvä alku.

Kasvojen iho altistuu epäpuhtauksille

Lahjakortti isälle Onko kasvohoidosta hyötyä miehelle BellaHelena miesten kasvot ruoka vaikuttaa olut maistuu 08.11.2021 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Instagram postaus

Jokaisen ihmisen kasvot altistuvat päivittäin epäpuhtauksille sisäisesti ja ulkoisesti. Ilmassa on mikrobeja, pölyä, kuituja, aivan kuten tyynynpäällisissä ja lakanoissakin.

Kasvojen iholle tulee epäpuhtauksia myös sisältä käsin. Päivittäin syömämme ravinto voi olla esimerkiksi rasvaista (olut, pizza jne) mikä on keholle selkeä rasite. Haitta purkaantuu ja puskeutuu ihosta ulos, tavalla tai toisella. Tupakan poltto ja alkoholin käyttö vaikuttavat myös ihoon.

Miehen iho on koostumukseltaan 20-30% paksumpi kuin naisen iho, mutta muutokset iän myötä ovat jokaisella vääjäämättömästi edessä. Kasvojen ihon uusiutuminen hidastuu. Ikääntymisen aiheuttamat muutokset näkyvät miehen kasvoilla naisia hieman myöhemmin, koska miehen iho käyttäytyy hieman eri tavalla kuin naisen iho. Tästä johtuen miehen käyttämä kosmetiikka ja hoidot tulisivat olla suunniteltuja erityisesti miehen iholle. Sothys Homme -sarja on ratkaisu.

Joka päivä suihkussa ja saunassa

Lahjakortti isälle Onko kasvohoidosta hyötyä miehelle Joka päivä suihkussa ja saunassa BellaHelena miesten kasvot blogikirjoitus 08.11.2021 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Facebook Post

Palloilulajeja harrastava mies käy usein suihkussa ja saunassa. Kasvojen iho voi tuntua puhtaan kuivalta, mutta todellisuudessa tämä voi lisätä ihon rasvoittumista, joka alkaa näkyä ihohuokosten laajentumisena ja mustapäiden syntymisenä. Miksi?

Hikoilu, saunominen, parranajo ja jatkuva pesu aiheuttavat iholle rasitusta, johon keho reakoi kasvoilla ihon talirauhasten kautta. Ihoa tulee puhdistaa ja hoitaa.

Auringon UV-säteet ikäännyttävät ihoa

Lahjakortti isälle Onko kasvohoidosta hyötyä miehelle BellaHelena miesten kasvot golffari auringossa 08.11.2021 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Instagram postaus

Golfin pelaaminen on monelle miehelle mieluinen harrastus, toisin kuin suojaavien aurinkovoiteiden (suojakerroin 50 tai 30) käyttö.

Aurinkovoiteita ei yleensä käytetä golffia pelattaessa, ei Suomessa eikä ulkomailla. Tällöin kasvojen iho altistuu golffia pelatessa useiden tuntien ajan haitallisille auringon uv-säteille. 

Seurauksena kasvojen ihossa alkaa tapahtua muutoksia ja tuhoa pinnan alla; kasvojen iho- ja ihosolut rikkoontuvat. Iho reakoi asiaan kasvattamalla uusia ohuita pintaverisuonia, jotka näkyvät vasta myöhemmin vuosien päästä esimerkiksi poskipäiden ikävänä punoituksena. Haitalliselle punoitukselle on olemassa oma nimityskin, couperosa iho.

Kannattaa hoksaantua, että ihon muutokset jatkuvat aina siitä mihin viimekerralla jäätiin. Aurinkovoiteita tulee käyttää, mikäli haluaa säilyttää ihonsa nuorekkaana ja terveenä. Pitkä haitallisille auringon uv-säteille altistuminen voi aiheuttaa jopa ihosyöpää (melanoma). Auringolta suojautuminen on siis tärkeää, myös miehillä.

Miltä nuorekas iho näyttää ja tuntuu?

Lahjakortti isälle Onko kasvohoidosta hyötyä miehelle lahjakortti isälle kasvohoitoon 08.11.2021 blogipostaus kasvohoitokuva Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Mitä hyvä nuorekas iho tarkoittaa? Kun iho on puhdas ja sille annetaan ravinteita se alkaa tuottaa enemmän kollageeniä, mikä on ihon rakennusaine. Terve hyvä iho on kuulas, kimmoisa ja elastinen. Kun taas ikääntyvä muutoksia kokenut iho alkaa löystyä ja roikkua. Se ei myöskään näytä hyvältä. 

Muutoksia kasvojen iholla?

Lahjakortti isälle Onko kasvohoidosta hyötyä miehelle BellaHelena miesten kasvot punttisali 08.11.2021 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Instagram postaus

Miestenkin tulee ymmärtää, että ikääntymisen muutokset kasvojen ihossa eivät näy heti. Pieniin muutoksiin ei edes kinnittä huomiota, kun käy päivittäin peilillä. Mutta sitten kun muutokset alkavat, peli voi olla jo lähes menetetty. Esimerkkinä tästä on totuus, että mies hakeutuu kosmeettiseen yläluomien korjausleikkaukseen vasta kun roikkuvat luomet peittävät edessä olevaa näkökentää. Aina voi aloittaa, koskaan ei ole liian myöhäistä.

Lahjakortti puhdistavaan kasvohoitoon?

Lahjakortti Isälle Onko Kasvohoidosta Hyötyä Miehelle Isä puhdistavaan kasvohoitoon 08.11.2021 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Facebook Postaus

Voiko mies käydä kauneushoitolassa? Kyllä voi ja kyllä saa käydä. Esimerkiksi lahjakortti isälle miesten kasvohoitoon voi toimia innostajana. Kun mies pääsee ensimmäiseen kasvohoitoon hän saa kosmetogilta täsmäohjeet ja opastuksen omien kasvojensa hoitoon. Muutos alkaa.

Tämän päivän nuoret miehet suhtautuvat kasvojen puhdistamiseen ja hoitamiseen ennakkoluulottomammin kuin 1950-1990 syntyneet miehet. Kannattaa muistaa, että tilanne oli naisten kasvojen hoidossa aivan sama 75 vuotta sitten. Kun Sothys aloitti toimintansa, Suomessa myytiin ensimmäiset kymmenen vuotta tietoa ja descacreme nimistä kasvojen puhdistusainetta. Tämän päivän Suomessa suurelle osalle naisia on aivan luonnollista käydä kauneushoitolassa. Mistä muualta saat omalle ikääntyvälle ihollesi parhaan analyysin ja hoidot kuin osaavalta kosmetologilta?

Mikroneulaus kasvohoito on tehokas

Lahjakortti isälle Onko kasvohoidosta hyötyä miehelle BellaHelena miesten kasvot video mikroneulauksesta 08.11.2021 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Facebook postaus

Jos miehen kasvoilla havaitaan ikääntymisestä aiheutuvia selkeitä muutoksia, niin mikä tällöin neuvoksi? Mikroneulaus on erittäin tehokas kasvojen ihonhoito tilanteessa, jolloin iho on alkanut veltostua ja on harmaan näköinen. Kivuton steriili Dermia mikroneulaus (lue lisää) palauttaa ihon kollageenitoimintaa ja iho alkaa uusiutua voimakkaasti sisältä päin. Tätä tapahtumaa kutsutaan biorevitalisaatioksi. Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään laadukkaita mikroneulauksia (myös miehille). Voit katsoa Youtube videon asiasta klikkaamalla kuvaa tai TÄTÄ LINKKIÄ

Lahjakortti Isälle?

Lahjakortti Isälle Sothys Homme Kasvohoitoon Kauneushoitola BellaHelena Oulu
Hemmottele Isää BellaHelenan Lahjakortilla. Sothys on suunnitellut ja valmistanut miehille aivan oman Sothys Homme kasvohoitosarjan.
Erityisesti miehen kasvojen iholle suunniteltu kasvohoito rentouttaa ja syväpuhdistaa. Kasvohoito sisältää hyvän ihonpuhdistuksen, joten lopputulos on raikas. Jokainen isä on palkitsemisen arvoinen.
Hemmottele isää nyt BellaHelenan Sothys Homme lahjakortilla; saat sen 80€ tarjoushintaan. Todella virkistävä lahjaidea isälle! Toimi heti, isänpäivä on sunnuntaina.

Osta lahjakortti BellaHelenan Holvi verkkokaupasta

Onko kasvohoidosta hyötyä miehelle? On!

Onnea Isä Facebook postaus 04.11.2020 Sothys Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Kysy mitä tahansa, olemme sinua varten. Aloitamme jokaisen kasvohoidon alkukartoituksella, mutta voit toki kysyä miesten kasvohoidosta milloin tahansa. 

Voit soittaa BellaHelenan numeroon 044-5522802 tai lähettää sähköpostia. Löydät kasvohoitojen kaikki hinnat nettisivuillamme julkaistuilta hinnasto sivuilta ja yhteystiedot löytyvät jokaisen nettisivun alaosasta kohdasta footer.  Lahjakortit on esitelty nettisivujen kohdassa lahjakortit Tervetuloa BellaHelenaan! 

author avatar
Helena Tauriainen CEO, Founder, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

1 + 10 =