fbpx

Lahjakortti Isälle Miesten Kasvohoitoon

lahjakortti Kauneushoitola BellaHelenaan – Something New For The Men´s Skin

Hemmottele Isää BellaHelenan Lahjakortilla. Sothys on tuonut uuden miehille suunnitellun kasvohoitosarjan markkinoille. Erityisesti miehille suunniteltu kasvohoito rentouttaa ja syväpuhdistaa (hoito. sisältää ihonpuhdistuksen). Jokainen isä on palkitsemisen arvoinen. Hemmottele isää nyt BellaHelenan Sothys Homme lahjakortilla; saat sen 80€ tarjoushintaan. Todella virkistävä lahjaidea isälle! Toimi heti, isänpäivä on sunnuntaina 13.11.2016.

Osta lahjakortti BellaHelenan Holvi verkkokaupasta tai kauneushoitolasta

BellaHelenan lahjakortteja voi nyt ostaa Holvi Verkkokaupasta kätevästi 24/7. Klikkaa linkkiä, niin pääset helposti ostoksille. Lahjakortit voi myös ostaa kauneushoitolasta. Pikatoimituksiakin voidaan tehdä.  Soita tarvittaessa 044-5522802 ja kysy lisää!

BellaHelena Täyttää 5 Vuotta!

Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Liiketiloissa

Kauneushoitola BellaHelena täyttää 5 vuotta. Juhlistamme merkkipäivää perjantaina 03.11.2017 BellaFemme -asiakasillan merkeissä. Tilauksessa on rento mukava tilaisuus, jossa on kauneuspisteitä kynsille, meikkiin jne. salaattia ja juomia unohtamatta. Merkitse päivämäärä kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan. Toivon, että BellaHelenaan on aina kiva tulla. Tekemään se pieni kiva kauneusmatka =) LUE LOKAKUUN UUTISKIRJE ja ilmoittaudu mukaan!

Kauneusterveisin,

Helena Tauriainen
Yrittäjä, SKY-kosmetologi

Lahjakortti Isälle Miesten Kasvohoitoon

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje