fbpx

Lahjakortti Äidille Oulu Kauneushoitola BellaHelena

OSTA LAHJAKORTTI KAUNEUSHOITOLAAN

https://holvi.com/shop/kauneushoitolabellahelena/

Kauneushoitola BellaHelenan lahjakortti on aina hyvä lahjaidea – voit ostaa lahjakortin joko rahasummalle 80€, 100€, 130€, 150€ tai suoraan toivotulle hoidolle, esimerkiksi lahjakortti jalka-, käsi- tai kasvohoitoon. Lahjansaaja on aina ikionnellinen pienestä tai isosta kauneushoitolan lahjakortista. Verkkokaupasta (Holvi) ostetut BellaHelenan lahjakortit postitetaan aina samana päivänä 1lk. kirjeenä lahjan saajalle.  Huom! Turusta, Helsingista ostettu lahjakortti voidaan lähettää esim. suoraan Ouluun kun kerrot ostaessasi postitusosoitteen meille. Verkkokaupassa on myös valmis osoiteruutu terveisille. Postitamme arkipäivinä klo 16:30 mennessä ostetut/maksetut lahjakortit samana päivänä.

Voit ostaa lahjakortin myös kauneushoitolassa

Kauneushoitola BellaHelena on avoinna arkisin MA-PE klo 09-18 ja LA 09-17. Omat ilmaiset parkkipaikat sisäpihalla, josta käynti kauneushoitolaan (portaat 2krs).

Kauneushoitolan lahjakortti on hyvä idea

Kauneushoitola BellaHelenan lahjakortti on aina hyvä lahjaidea – voit ostaa lahjakortin joko rahasummalle (80€, 100€, 130€, 150€) tai hoidolle (jalka-, käsi- tai kasvohoito -lahjakortti). Lahjansaaja on takuuvarmasti ikionnellinen pienestä tai isosta lahjasta.

OSTA LAHJAKORTIT NETISSÄ, SE ON HELPPOA JA TURVALLISTA SIIRRY NYT VERKKOKAUPPAAN

Huom! Lahjakortteja voi myös ostaa puhelimitse numerosta 044-5522802 ja paikan päällä kauneushoitolassa.

Tarvitsetko pikalahjan? Soita 044-5522802 =) sekin onnistuu…

VALITSE ITSELLESI – sopiva lahjakortti kauneudenhoidolle tai rahamäärälle esimerkiksi 100€, 130€ tai 150€. Puhelimessa, tai verkkokaupassa ostetut lahjakortit toimitetaan postitse lahjansaajan kotiosoitteeseen viimeistään neljän (4) arkipäivän sisällä (huomio toimitusaika). Kauneushoitola myymälässä ostetut lahjakortit ovat heti voimassa/ postitettavissa. Jos toivot pikapostitusta, soita kauneushoitolaan – saat ohjeet. Lahjakortin saaja voi varata itselleen hoito-ajan soittamalla kauneushoitolaan tai varaamalla ajan internet24 palvelusta.

Lahjakorttilainen saa ihanaa rentouttavaa aikaa itselleen … Hän pääsee omalle pienelle kauneusmatkalle, joka päätty upeasti!

Ystävällisin terveisin, Helena Tauriainen Yrittäjä, SKY-kosmetologi puhelin 044-5522802

BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

Kauneushoitolan Lahjakortti On Aina Hyvä Lahjaidea!

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

6 + 2 =