fbpx

Lahjakortit BellaHelenaan

006-lahjakortit-bellahelena-kaleva-nappaa-filehteen-2016-helenan-kasvohoitoon

OSTA LAHJAKORTTI KAUNESHOITOLAAN!

https://holvi.com/shop/kauneushoitolabellahelena/

Kauneushoitola BellaHelenan lahjakortti on aina hyvä lahjaidea – voit ostaa lahjakortin joko rahasummalle 80€, 100€, 130€, 150€ tai suoraan toivotulle hoidolle, esimerkiksi lahjakortti jalka-, käsi- tai kasvohoitoon. Lahjansaaja on aina ikionnellinen pienestä tai isosta kauneushoitolan lahjakortista. Verkkokaupasta (Holvi) ostetut BellaHelenan lahjakortit postitetaan aina samana päivänä 1lk. kirjeenä lahjan saajalle.  Huom! Turusta, Helsingista ostettu lahjakortti voidaan lähettää esim. suoraan Ouluun kun kerrot ostaessasi osoitteen meille… verkkokaupassa on valmis osoiteruutu myös terveisille =)

Voit ostaa lahjakortin myös kauneushoitolassa

Kauneushoitola BellaHelena puh. 044-5522802 avoinna ma-pe klo 09-18 la 09-17, omat ilmaiset parkkipaikat sisäpihalla!  BellaHelena Lahjakortti 150€ Rahanlahja kassalla 2017

Kauneushoitolan lahjakortti on hyvä idea

Kauneushoitola BellaHelenan lahjakortti on aina hyvä lahjaidea – voit ostaa lahjakortin joko rahasummalle (80€, 100€, 130€, 150€) tai hoidolle (jalka-, käsi- tai kasvohoito -lahjakortti). Lahjansaaja on takuuvarmasti ikionnellinen pienestä tai isosta lahjasta. BellaHelena Lahjakortti 78€ Täydelliseen Jalkahoitoon 2017

OSTA LAHJAKORTIT NETISSÄ, SE ON HELPPOA JA TURVALLISTA =) SIIRRY NYT VERKKOKAUPPAAN

Huom! Lahjakortteja voi myös ostaa puhelimitse numerosta 044-5522802 ja paikan päällä kauneushoitolassa.

Tarvitsetko pikalahjan? Soita 044-5522802 =) sekin onnistuu…

Kauneushoitola BellaHelena Kaleva Tablet Paraati 468 x 400px Woman Oulu Finland

VALITSE ITSELLESI – sopiva lahjakortti kauneudenhoidolle tai rahamäärälle esimerkiksi 100€, 130€ tai 150€. Puhelimessa, tai verkkokaupassa ostetut lahjakortit toimitetaan postitse lahjansaajan kotiosoitteeseen viimeistään neljän (4) arkipäivän sisällä (huomio toimitusaika). Kauneushoitola myymälässä ostetut lahjakortit ovat heti voimassa/ postitettavissa. Jos toivot pikapostitusta, soita kauneushoitolaan – saat ohjeet. Lahjakortin saaja voi varata itselleen hoito-ajan soittamalla kauneushoitolaan tai varaamalla ajan internet24 palvelusta.

 

Lahjakorttilainen saa ihanaa rentouttavaa aikaa itselleen … Hän pääsee omalle pienelle kauneusmatkalle, joka päätty upeasti!

006-lahjakortit-bellahelena-kaleva-nappaa-filehteen-2016-helenan-kasvohoitoon

Ystävällisin terveisin, Helena Tauriainen Yrittäjä, SKY-kosmetologi puhelin 044-5522802

BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

Kauneushoitolan Lahjakortit On Aina Hyvä Lahjaidea!

OSTA NYT LAHJAKORTTI NETISSÄ!

Lahjakortit

Sothys uutuus βB3 TRI Complex -kasvohoidon tulokset näkyvät heti, jo ensimmäisen hoidon jälkeen

Asiakkaat pitävät todella paljon Sothys βB3 uutuuskasvohoidosta. Heidän mielestä βB3 -hoitotuotteilla (kolmoisyhdiste) tehty hoito tuntuu erityisen miellyttävältä kasvojen iholla. βB3 -tuotteiden tuoksu koetaan erityisen miellyttäväksi. Iho tuntuu hoidon jälkeen silkin pehmeältä. Kirkas kuulas iho on todellakin tuntuu ja näkyy hoidon jälkeen. Varaa nyt aika uutuus kasvohoitoon!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
Uutuus Kasvohoito Sulje Tarjous
Share This