fbpx

Kuusi Myyttiä Ripsipidennyksistä LashLovers

Blogi

Kuusi Myyttiä Ripsipidennyksistä LashLovers

Ripsipidennys kuvakollaasi Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 Finland

Number 01 button Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 FinlandJoillakin ripset eivät vain kestä.

Oikealla asennustekniikalla ja oikealla ripsiliimalla ripsipidennykset kestävät jokaisella. LashLovers® -ammattilaiset ovat pätevöityneet nimenomaan ratkomaan ripsien kestävyyteen liittyvät ongelmat.

Number 02 button Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 FinlandVolyymiripset pilaavat oikeat ripset.

Epäilemättä, jos ne tehdään väärillä ripsikuiduilla tai asennetaan kuten tavalliset ripsikuidut. LashLovers® -volyymiripset ovat paitsi höyhenenkevyet, oikein asennettuna kestävemmät ja jopa 6-kertaa tuuheammat kuin tavalliset ripsipidennykset. Ei siis ihme, että volyymiripset ovat aloittaneet täysin uuden ripsiaikakauden.  Ja eniten iloitsevat ne, joilla on luonnostaan harvat ripset!

Number 03 button Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 FinlandRipsiliimalle altistumista ei voi estää.

On useita keinoja, joilla voi estää ripsiliimalle altistumista. Jos kärsit allergisuudesta ja haluat ehkäistä altistumista, pyydä käytettävän medikaalista liimaa, joka ei sisällä etyylisyanoakrylaattia. LashLovers® -ammattilaisella on tietoa myös muista herkistymisiin liittyvistä asioista, jotka tekevät juuri näistä ripsipidennyksistä turvalliset käyttää.

Number 04 button Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 FinlandLiima vaatii 24 tunnin kuivumisajan.

Tämäkin myytti on murrettu. LashLovers® -ripsiliimakuivattajan myötä. Se on pieni kätevä laite, joka pilkkoo säiliöön laitettavan puhdistetun veden äärimmäisen pieniksi kosteusmolekyyleiksi, jotka kovettavat liiman hetkessä. Altistumisaika liimahöyryille vähenee näin huomattavasti. Myös yksi kestävyyteen liittyvä ongelmakohta on poissuljettu: liimasidos on täysin kuiva, kun kävelet ulos hoitolasta ja varoaikaa ripsien kastelemisessa ei tarvita.

Number 05 button Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 FinlandMinkkikuitu on turkiskuitua, joka ei sovi eläinallergisille.

LashLovers® -minkkikuidut eivät ole minkin turkiskuituja, vaan synteettisesti valmistettuja markkinoiden laadukkaimpia ripsikuituja. Ne ovat erityisen  silkkisiä ja kevyitä kuituja, jonka tähden ne ovatkin saaneet suuren suosion ripsiammattilaisten käytössä. Ne eivät allergisoi ja ovat käyttäjälle taipuisat ja miellyttävät. Niitä liimatessa sidos muodostuu kimmoisammaksi ja kestävemmäksi kuin perinteisissä kovamuoviripsissä.

Number 06 button Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 FinlandRipsistä tulee painavat ja joudun nukkumaan selälläni.

LashLovers® -ripsipidennykset – tai jopa 6 kertaa omia ripsiä tuuheammat volyymiripset – eivät tunnu silmissä yhtään miltään, silloin kun ne on oikein asennettu! Ne kestävät normaalia rasitusta, eikä niitä tarvitse millään lailla varoa nukkuessa, saunoessa tai uidessa.

LashLovers® ammattilaisen tunnet…

Kauneushoitola BellaHelena Oulu LashLovers Volyymiripsipidennykset Emma Kaasalainen Kaleva.fi paraati

LashLovers® -ammattilaiset tunnet tietotaidosta sekä intohimoisesta suhteestaan täydellisiin ripsiin. Ripsipidennykset suunnitellaan tehostamaan katsettasi juuri kuten haluat. Ne voivat olla hienostuneet ja huomaamattomat klassiset pidennykset tai tyrmäävän tuuheat volyymiripset, jotka LashLovers® toi ensimmäisenä Suomen markkinoille ensimmäisenä kotimaisena tuotemerkkinä. Olemmekin olleet murtamassa monia myyttejä ripsipidennyksiin liittyen.

Vaikea sanoa mikä niissä on parasta.

Klassiset LashLovers Ripsipidennykset Helena Koivukangas 95€ Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland LashLovers

Aina huoliteltu look? Aamun nopeat lähdöt? Ehkä kuitenkin auringon valossa varoen vilkkuvat valoefektit? Ja varsinkin volyymiripsien, tai tuttavallisemmin volkkien yhtäaikainen keveys ja tuuheus! Lähtökohtanamme on, että LashLovers® -ripsitaiteilijat suunnittelevat ja toteuttavat sinulle aina henkilökohtaisesti parhaiten soveltuvat ripset. Tervetuloa BellaHelenaan! #lashlovers #ripsipidennykset #kauneushoitola #bellahelenaoulu

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2019 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2019 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje