fbpx

Kulmakarvojen Kestopigmentointi MaxBrow 3D Eyebrow Embroidery Kulmakarvatekniikalla

Jäätävän Upeat MaxBrow 3D Kestokulmat Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

BellaHelenassa Tehdään Upeita MaxBrow Kestokulmia

Aloitimme MaxBrow 3D kulmien kestopigmentointien tekemisen Kauneushoitola BellaHelenassa vuonna 2014. Kosmetologiemme kouluttamisesta vastaa maahantuoja-yrittäjä Anita Hentinen-Haapala. Anitalla on 10 vuoden kokemus alalta kouluttajana ja kulmien tekijänä. Pyrimme kestokulmien teossa aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. BellaHelenassa kestokulmat tehdään alusta loppuun ammattitaidolla. Hinta: Kulmien suunnittelu ja valmistus maksaa 249€, värinlisäyksen hinta on 150€ ja pakettihinta yhteensä 399€ (tarjoushinta).   

 

MaxBrow 3D Kestokulmat button Kauneushoitola BellaHelena Oulu

MaxBrows 3D Kulmat Kauneushoitola BellaHelena SKY-kosmetologi Helena Tauriainen

Kulmakarvat Suunnitellaan Yksilöllisesti

Kulmakarvojen kestopigmentointi on kolmivaiheinen noin 6 viikkoa kestävä hoitotoimenpide, joka koostuu seuraavista osa-alueista:

 

  1. Kulmakarvojen suunnittelu (sisältää koemaalauksen)
  2. Karvojen tekeminen/ väriaineen vieminen dermikseen 
  3. Lopputuksen tarkistaminen/ värinaineen lisääminen

Kauneushoitolana otamme täyden vastuun hoidon ja kulmien suunnittelusta, niiden tekemisestä, mutta myös hyvästä lopputuloksesta. Onnistuneiden  “jäätävien” kestokulmien tekeminen ei ole mikään pikku juttu. Tekijältä edellytetään osaamista, kokemusta ja ammattitaitoa. Auktorisoituna kauneushoitolana teemme MaxBrow 3D kestopigmentoineteja Oulussa, joista voit lukea tarkemmin blogistamme LUE JUTTU TÄSTÄ

Hellävarainen, Yksilöllinen Ja Tarkkaan Suunniteltu

Uutuus-MaxBrow-3D-Kulmat-Woman-Technical-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu

Jäätävät Kestokulmat BellaHelenasta MaxBrows 3D Eyebrow Embroidery kulmakarvatekniikalla

3D-kulmakarvatekniikka (3d eyebrow embroidery) on uusi puolikestävä meikkaustekniikka, jolla saat todella siistit ja upeat kulmat. Ajattele, pääset eroon kulmien päivittäisestä rajaamisesta ja värjäämisestä useaksi vuodeksi. Unohda kulmakynät, -värit, ja -siveltimet. Unohda myös hätiköity kulmien ehostus. Säästät hulppeasti aikaa, kun kulmia ei tarvitse jatkuvasti korjailla. Kestokulmien luonnollisen ja tyylikkään ilmeen vuoksi näytät hyvältä vuorokauden jokaisena hetkenä. Jos haluat huoletta harjoitella kuntosalilla, rentoutua lomalla tai loikoilla uima-altaalla, uusi 3D-kulmakarvatekniikka sopii juuri sinulle. Saat jäätävän upeat kulmat ja tyylikkään ilmeen vuosiksi eteenpäin… LUE JUTTU BELLAHELENAN BLOGISTA ystävällisin terveisin Helena =)

 

Kulmakarvojen Kestopigmentointi MaxBrow 3D Eyebrow Embroidery Kulmakarvatekniikalla – BellaHelena Oulussa!

Kauneushoitola BellaHelena KAleva nappaa.fi mainos maxbrows 3D kestokulmat Oulu

 

 

 

 

Varaa hoitoaika netissä

Yli puolet asiakkaistamme katselee vapaita aikoja BellaHelenan Avoinna24 palvelusta. Nettiajanvarausta on helppo käyttää tietokoneella, tabletilla ja mobiililla. Varaa aika hoitoon netissä!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
VARAA AIKA SULJE
Share This