\"fbpx\"

My beauty secret is Solstice

Ammattilaisille kehitetyillä Solstice Professional Tanning -tuotteilla saadaan ihollesi luonnollisesti hehkuva rusketus ympäri vuoden. Solstice -rusketuskäsittelyn jälkeen ihosi kuultaa kauniina antaen hehkua koko persoonallesi.

Solstice kotihoitotuotteet löydät hyvin varustetuista kauneuskeskuksista, parturi-kampaamoista ja rusketuspalveluita tarjoavista Solstice Studioista.

Alkuperäinen julkaisu: Solstice | SIM Finland Oy

Uudelleenjulkaisu: BellaHelena News | Markku Tauriainen

Spray Tanning – kaunis väri ihollesi

BellaHelenassa saat muutamassa minuutissa sokeriin perustuvan, kauniin Solstice spray tanning -suihkurusketuksen. Solstice on parasta mahdollista kotimaista laatua. Ei valumia, ei ylivärjääntymistä, ei oranssia. Upea tasainen kaunis väri, tummempi pähkinä tai luonnollisen kaunis kupari. Olemme tehneet satoja suihkurusketuksia, joten olet osaavissa käsissä, kun tulet kauneushoitolaamme. Olemme joskus epäonnistuneetkin pari kertaa, joten tiedämme miten upea suihkurusketus tehdään ammattitaidolla. Esimerkiksi rusketuksen jäljestä ei tule tasainen, jos asiakas on epähuomiossa laittanut kotona kosteusvoidetta iholle ja unohtaa sitten kertoa asiasta ennen toimenpidettä. ON TÄRKEÄÄ LUKEA KOHTA  Miten valmistaudun suihkurusketukseen huolella ja noudata ohjeita. Näin toimimalla saamme ihollesi upean lopputuloksen!

Suihkurusketus malli ennen jälkeen Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Helena & Paris Oy

Spray Tanning – suihkurusketuksen idea on yksinkertainen

Iholle suihkutetaan ohuena sumuna spray pistoolilla sokeriin pohjautuvaa näkymätöntä ainetta, joka reakoi iholla siten, että ihon väri muuttuu aivan samalla tavalla kuin, että ottaisit aurinkoa rannalla useita päiviä. Suihkerusketuksen etuna on tietenkin nopeus. Suihkuttaminen vie muutamia minuutteja ja väri iholle syntyy 12h aikana (nukkuessakin). Tänään tehty on huomenna valmis. Suihkurusketus on täysin luonnollinen, myrkytön hoito. Vältyt myös haitallisilta, ihoa vanhentavilta auringon UV-säteiltä. Alla olevassa kuvassa vaalean ihotyypin omaavalle naiselle on tehty suihkerusketus. Hän ei välttämättä edes ruskettuisi normaalisti aurinkoa ottamalla ilman punoitusta. Hänen ihon pigmentti on sellainen. Vaaleaihoiset joutuvat käyttämään isoja 30-50 suojakertoimia aurinkovoiteissa kauniin rusketuksen saavuttamiseksi ja aurinkoa tulee ottaa vähän kerrallaan, useita päiviä.

Kotimainen sokeriin perustuva Solstice-suihkurusketus SIM Finland

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

15 + 2 =