fbpx
Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Liiketiloissa

Neljä vuotta sitten, lokakuussa… aloitin uuden kauneushoitolan Ouluun nimellä Kauneushoitola BellaHelena. Ensimmäiset asiakkaat vastaanotin 01.11.2012 näissä ihanissa Hallituskatu 10B liiketiloissa, kaupungintalon vieressä.

 

HELENA TAURIAINEN

Valmistuin kosmetologiksi Oulun Kosmetologikoulusta noin 9v. sitten. Tuolloin ajattelin, että tarvitsen työkekemusta ennen kuin perustan oman kauneushoitolan. Se oli viisaas päätös, jota en ole katunut. Nyt 9v. jälkeen olen pyörittänyt BellaHelena nimistä kauneushoitolaa nelisensen vuotta, ensin yksin 13kk perheeni avustustaessa, sitten yhden työntekijän kanssa ja nyt on jo muitakin mukana. Vauhtiin on päästy ja pystyssä pysytty – kiitos siitä kaikille ihanille asiakkailleni! Teen kaikkia hoitoja, mutta olen erikoistunut kasvohoitoihin. Miten kaikki oikein alkoi. Lue koko juttu – BellaHelenan Tarina Facebook muistiinpanosta valokuvineen. Pieni pala oululaista yrityshistoriaa…

 

BELLAHELENAN KOSMETOLOGIT

Kauneushoitola BellaHelenan tiimistä löytyy seuraavat henkilöt:

Emma Kaasalainen, kosmetologi

Saara Peltola, kosmetologi

Jonna Kontiokari, kosmetologi

Jasmiina Tauriainen, opiskelija

Helena Tauriainen, kosmetologi

 

Kauneusterveisin,

Helena Tauriainen

SKY-kosmetologi, yrittäjä

PS. 70v. SOTHYS -kauneushoitolakonsepti, jota käytämme palkittiin vuonna 2013 kansainvälisellä BrandAward palkinnolla. Suomessa Sothys on ollut yli 60 vuotta.

 

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään SOTHYS -kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti!

 

Sothys uutuus βB3 TRI Complex -kasvohoidon tulokset näkyvät heti, jo ensimmäisen hoidon jälkeen

Asiakkaat pitävät todella paljon Sothys βB3 uutuuskasvohoidosta. Heidän mielestä βB3 -hoitotuotteilla (kolmoisyhdiste) tehty hoito tuntuu erityisen miellyttävältä kasvojen iholla. βB3 -tuotteiden tuoksu koetaan erityisen miellyttäväksi. Iho tuntuu hoidon jälkeen silkin pehmeältä. Kirkas kuulas iho on todellakin tuntuu ja näkyy hoidon jälkeen. Varaa nyt aika uutuus kasvohoitoon!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
Uutuus Kasvohoito Sulje Tarjous

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje
Share This