fbpx

Kosmetologi Ripsiteknikko Kauneushoitola BellaHelenaan – Avoimet Työpaikat Oulun Keskusta

Ripset Oulu kuvakollaasi 4 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 FinlandEtsimme Uusia Kosmetologeja BellaHelenaan – Avoimet Työpaikat Oulun Keskusta

Etsimme uutta kosmetologia BellaHelenan -tiimiin.  Edellytämme kosmetologin peruskoulutusta. Emme oppisopimuskouluta kosmetologeja, mutta voimme harkita työharjoittelujakson järjestämistä viimeisen oppivuoden kosmetologille. 

Etusijalla ovat kosmetologit, joila on jo ripsiteknikon koulutus ja kokemusta ripsien tekemisestä. 

Voimme ottaa uusia kosmetologeja sisään nk. perehdyttämisjaksolle kaksi kertaa vuodessa. Koe-/harjoittelujaksot alkavat tammi-helmikuussa ja/tai elo-syyskuussa. Kokemuksemme mukaan työympäristö, asiakkaat ja työkaverit tulevat tutuiksi 2-4kk aikana, jolloin opit talon tavoille. Useamman vuoden työkokemusta omaava kosmetologi voi aloittaa suoraan esim. kesälomittajana LashLovers ripsillä (klassiset ja volyymit).

Klassiset Ripsipidennykset Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Klassiset yksikuitukuva 750x500Koe-/harjoittelujaksoa seuraa määräaikainen, vuoden pituinen työjakso ennen vakituistamista. Tämän jälkeen on mahdollisuus koulutusohjelmien turvin erikoistua Sothys erikoiskasvohoitoihin, Dermia Medical Microneedling  -biorevitalisaatio kasvohoitoihin, Maxbrow 3D mikroblading kestokulmiin, mesolankoihin ja/tai rakennekysiin. BellaHelena huolehtii koulutuksen kuluista. Kuten huomaat, uuden työntekijän palkkaaminen on minimissäänkin päätös useammasta yhteisestä vuodesta. Yritämme rekrytoinnissa pitää mielessä, että tavoitteemme on valita henkilöitä, jotka ovat motivoituneita ja valmiita sitoutumaan itsensä kehittämiseen kauneusalan toimijana. Yrityksen ja asiakkaiden näkökulmasta katseltuna kuukausi ja/tai vuosi on lyhyt aikajakso.

 

Oletko motivoitunut, aidosti kauneusalasta kiinnostunut?

BellaHelena on 2012 perustettu laatuun panostava kauneushoitola. Toimimme Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja todella aidosti kiinnostunut kauneusalasta Kauneushoitola BellaHelena on varmasti unelmapaikkasi. Yritystä johdetaan hyvin ja asiakkaat pitävät hoitolasta.

Rekrytointia hoitaa mieheni Markku Tauriainen. Ota rohkeasti yhteyttä. Voit myös lähettää Markulle yhteystietosi (CV) sähköpostitse otsikolla “Avoin Työhakemus” osoitteseen bellahelenaoulu😊gmail.com Tervetuloa BellaHelenaan!

Ystävällisin terveisin, Helena Tauriainen, yrittäjä, SKY-kosmetologi

Avoimet Työpaikat Oulun Keskusta 15.10.2018

Kosmetologi Ripsiteknikko Kauneushoitola BellaHelenaan

Kesällä haussa ollut työpaikkailmoitus TE-Palvelujen Avoimet Työpaikat osiossa on täytetty 10.07.2017 alkaen.

Kosmetologi, Helena & Paris Oy, Kauneushoitola BellaHelena Oulu, Oulu 

Myös 2019 kesälomittajan paikka on avoinna/haussa.

Voit myös lähettää yhteystietosi (CV) sähköpostitse otsikolla “Avoin Työhakemus” osoitteseen bellahelenaoulu😊gmail.com
Share This