fbpx

Kivijalka-päivä Oulun Keskustassa Tarjous Jatkuu Saara Kynnet 25€ Kulmat Ripset Kestovärjäys 20€

Saara Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Kaleva.fi desktop paraati 980x400px tekstein

Kivijalka-päivä Oulun Keskustassa Tarjous Jatkuu Saara Kynnet 25€ Kulmat Ripset Kestovärjäys 20€ Hox! Viikolla 37 BellaHelenassa

Oulun Kivijalka-yritykset tempaisivat lauantaina 3.9. Kivijalka-päivän merkeissä. Päivän aikana Oulun keskusta täyttyi erilaisista tapahtumista mm. Kivijalka-muotishowsta klo 14 ja 16. Oli myös showroom-kontti, jossa käytiin hakemassa sisustusinspiraatiota, värivinkkejä meikkiin ja hiuspohja-analyysejä. Kivijalka-päivän kuvia voit katsoa Kalevan sivuilta https://sivustot.kaleva.fi/kivijalka/kivijalka-paiva/

BellaHelenan Kivijalka-päivän tarjous jatkuu – tervetuloa – Saara Peltola tekee koko päivän kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä hintaan 20€/asiakas ja UV-kestolakkattuja kynsiä 25€/asiakas. Erikoistarjous on voimassa ainoastaan ma 12.09. – 20.09.2016 klo 12-18 hoitoaikoihin. KATSO VAPAAT AJAT AVOINNA24 PALVELUSTA ja tule keskustaan =) BellaHelenassa uusi kosmetologi Saara Peltola!

VKO 37 Ripsien Ja Kulmien Kestovärjäys 20€

Avoinna24 Button Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Ripsien Ja Kulmien Kestovärjäys tarjous 20€/asiakas on voimassa ainoastaa 12.9.-20.09 klo 12-18 Saara Peltolan hoitoaikoihin. VARAA AIKA Saaralle BellaHelenan Avoinna24 -palvelusta. Teet sen helposti tietokoneella, tabletilla tai/ja älypuhelimella. Puheimellakin voi vapaita aikoja tiedustella numerosta 044-5522802.

VKO 37 UV-Kestolakatut Kynnet 25€

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Kestolakatut Kesäkynnet Jasmiina Tauriainen

UV-Kestolakkatujen kynsien tarjous 25€/asiakas on voimassa ainoastaa 12.9.-20.09 klo 12-18 Saara Peltolan hoitoaikoihin. VARAA AIKA Saaralle BellaHelenan Avoinna24 -palvelusta. Teet sen helposti tietokoneella, tabletilla tai/ja älypuhelimella. Puheimellakin voi vapaita aikoja tiedustella numerosta 044-5522802.

Saara Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Kaleva.fi desktop paraati 980x400px tekstein

BellaHelenan Ripsipidennyksientekijä On Emma Kaasalainen

Ripsien pidennyksiä on monelaisia, niin on myös tekijöitä. Jokainen nainen haluaisi saada heti kerralla sellaiset ripset, jotka ovat upeat ja, että ne pysyvät paikoillaan. Usein tilanne voi olla niin, että joutuu pettymään. BellaHelenassa asia on päinvastoin. Esimerkiksi kosmetologimme Emma Kaasalainen tekee erityisen ihania ripsipidennyksiä (normaaleja ja volyymeja). Olemme erikoistuneet kaikkeen siihen mitä ripsien laitossa pitää tietää ja osata.

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Kivijalka-päivä la 03.09. Tarjous Kynnet 25€ Kulmat Ripset Kestovärjäys 20€

Lue Lisää BellaHelenan Blogista

Kivijalka-päivä Oulun Keskustassa Tarjous Jatkuu Saara Kynnet 25€ Kulmat Ripset Kestovärjäys 20€

 

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje