fbpx

Kesäsääret Säihkyvän Sileiksi – Alexandria Body Sugaring

KAuneushoitola BellaHelena Secret13 Alexandria sokerointi Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Suomi 100 FinlandKESÄSÄÄRET SILEIKSI ALEXANDRIA SOKEROINNILLA? Mitä ihokarvojen poistaminen sokeroinnilla tarkoittaa?

BellaHelenan Alexandria sokerointi ´Body Sugaring´ on hellävarainen ja tehokas hoitomenetelmä, jolla pääset eroon häiritsevistä ihokarvoista tyylikkäästi ja nopeasti. Sokerointi on hygieenistä. Lisäetu: Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen poiston lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko.

Kauneushoitola BellaHelena tekee ´Body Sugaring´ hoitoja/ihokarvojenpoistoa Oulussa.  BELLAHELENAN TARJOUS!

Tietoa sokeroinnista:

– Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

– Sokeroinnilla voidaan poistaa hyvin lyhyitä, jopa 2 mm:n pituista luonnollista karvaa. Huom! Anna leikatun karvan hieman kasvaa. Sopiva sokerointiväli on noin 3-4 viikkoa (yksilöllistä). Mitä useammin käyt säännöllisesti sokeroinnissa, sitä heikommaksi karvankasvu käy ja meno paranee 8)

– Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta – valitse bikini, kiitorata tai brassi =)

Ohjeita hoidon jälkeen:

– vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia

– Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia

– Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaianeita 12 tuntia

– Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä

– Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti   sisäänkasvaneet karvat.

Aurinkoista kesää kaikille =) tv Helena Tauriainen, Sky-kosmetologi, yrittäjä

 

Alexandria Bodysugaring Alexandria sokerointi Bikini Landing Strip Brasilian cartoon photo Kauneushoitola BellaHelena Oulu copywrite Helena & Paris Oy

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje