fbpx

Juhlatarjouksia Loppuvuodesta

Helena 2013BELLAHELENA TÄYTTÄÄ VUOSIA AINA LOKA-MARRASKUUN VAIHTEESSA – Juhlimme synttäreitä tästä eteenpäin vuoden loppuun saakka upeilla tarjouksilla- Sothys uutuus, Energisoiva Erikoishoito Siperia Ginseng, osuu juuri sopivasti juhlakuukauteen. Ainutlaatuinen, todella tehokas kasvohoito. Suosittelen varaamaan ajan -ehdoton juttu!

Löydät kaikki juhlatarjoukset tästä linkistä https://bellahelena.fi/juhlatarjoukset/

Siitä tosiaankin on jo kuusi vuotta aikaa, kun ensimmäiset asiakkaat käveli 1.11.12  uuden Kauneushoitola BellaHelenan ovesta sisään. Olimme juuri remontoineet, maalanneet ja kalustaneet Hallituskadun tilat. Ikimuistoiset avajaisjuhlat pääsimme pitämään 01.12.12 Saara Aallon ja Michael Monroen vieraillessa kauneushoitolassani. Olihan se aika iso juttu =) Saaralla oli Blessed With Love popup joulumyymmälä omille koruilleen ja levyilleen kauneushoitolani yhteydessä. Voit palauttaa muistoja lukemalla tämän jutun: Artisteja BellaHelenan Avajaisissa

Miten on mennyt? Kiitos ihanille asiakkailleni – BellaHelenassa on käynyt hyvin asiakkaita ensimmäisen vuoden aikana. Hoitojen päävastuu on ollut minulla itselläni. Jonna, Jenna, Nida ja Helena K ovat avustaneet/ harjoitelleen kauneudenhoitoa pitkin vuotta.

Parannuksia ja muutoksiakin on tehty. Rakensimme kotimaiselle Solstice-suihkurusketukselle oman hoitohuoneen. Nyt voit rauhassa ottaa turvallista, myrkytöntä sokeriin perustuvaa väriä kasvoihin, kehoon/ vartaloon BellaHelenassa. Laitteet ja aineet ovat huippuluokkaa, joten ei tule raitoja eikä liikaa väriä. Rusketuskokemukseen on panostettu hyvällä alipaineistajalla/ suodattimella, joten hengityssuojaimia ei tarvita. Myös väri kuivaa iholle nopeasti. Reilusti vaan kokeilemaan! Voimme pitää/järjestää myös juhlia – naisten ja miesten iltoja/tapahtumia. Hyviä salaatteja valmistuu uusituista keittiötiloista. Ripsipidennyksiä alamme myös tekemään. Olemme alan koulutuksessa ennen joulua, jonka jälkeen uusi palvelu tulee myyntiin.

Paljon on ensimmäinen vuosi tuonut tullessaan. Kesä oli oikein kiireistä aikaa. On mukava todeta, että kaikki asiat ovat menneet eteenpäin ja uusia askelia on päästy ottamaan. Asiakkaat ovat löytäneet Kauneushoitola BellaHelenan – Tervetuloa Sothys kauneusmatkalle, joka päättyy aina loisteliaasti. Ja suurkiitokset kaikille ihanille asiakkailleni!

Juhlaterveisin, Helena Tauriainen, SKY kosmetologi, yrittäjä

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

4 + 5 =