Jalkahoidot Oulu

Miksi jalkoja tulee hoitaa ja hoidattaa?

Tärkein asia jalkojenhoidon näkökulmasta on ennaltaehkäisevä jalkahoito ja päivittäinen havainnointi. Jokaisen tulisi tarkastaa jalkat mahdollisimman usein havainnoidakseen merkkejä muutoksista, jotka voivat johtaa ongelmiin. Jos ja kun laiminlyöt jalkojesi hoitoa, jaloissa alkaa tapahtua pysyviä muutoksia. Esimerkiksi kantapäiden iho kuivuu ja halkeilee. Halkeamat yleensä tulehtuvat. Halkeamien syntyyn vaikuttavat myös ravinto, ylipaino, insuliiniresistenssi ja jne. 

Omatoiminen jalkahoito on tärkeää. Muutosten havainnointi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa on hyvä asia. Jalkahygienian ylläpito tarkoittaa, että jalat pestään päivittäin ja varpaan välit kuivataan hyvin pesun jälkeen. Jalkakylpyjä voi siis tehdä kotonakin. Kauneushoitolasta voit ostaa huippuhyviä toimivia jalkasuoloja. Mikäli jalat pyrkivät kuivumaan, tulee kovettumia ja jalkojen ihoa kosteuttaa asianmukaisella hoitoaineella kuten esimerkiksi Laufwunder Callus Cream tai Laufwunder diabetikon voiteella (molempia voit ostaa Kauneushoitola BellaHelenasta). Huom. Diabetikon jalkavoidetta voi käyttää myös ei diabetikko!

Aina kun tarkistat että varpaanvälit ovat ehjät, tarkista myös, että jalkojen iholla ei ole kovettumia, hankaumia tai haavaumia. Hoito auttaa aina. 

Älä epäröi – varaa aika jalkahoitoon – niin jalat tulevat hyvään kuntoon. 

Jalat tulevat kuntoon BellaHelenassa – olemme sinua varten

Olemme tehneet tuhansia jalkahoitoja. Meillä on riittävä ammattitaito ja hyvät jalkahoitovälineet (instrumentit, porat jne) jotka kuumadesinfioidaan aina käytön jälkeen. Meilt saat myös hyviä kotihoito-ohjeita jaloillesi. Jos jalat eivät tule yhdellä kerralla kuntoon, niin voidaan varata uusi aika. Jos jalat ovat päässeet huonoon kuntoon, sitä ei tarvitse hävetä. Varaa aika ja tule reippaasti ovesta sisään. Me hoidamme jalkojasi olivatpa ne kunnossa missä hyvänsä. Käynti jalkahoidossa on juuri sitä varten, että pääset eteenpäin jalkojesi hoitamisessa. Hyväkuntoiset jalkaterät ovat tärkeä juttu. Hyvillä jaloilla liikut, nukut ja teet töitäkin paremmin.

 

Jalkoihin kannattaa panostaa – jalkoihin sijoitettu raha ei mene hukkaan

 

KAUNEUSHOITOLA BELLAHELENAN PERUSTEELLINEN JALKAHOITO ON…

hyvä kosmetologin tekemä ammattimainen jalkahoito. Se on aina ilo asiakkaalle. BellaHelenassa jalat tulevat kuntoon, askel kevenee ja saat hymyn kasvoille.

KAUNEUSHOITOLA BELLAHELENAN TÄYDELLINEN JALKAHOITO… 

on hyvä kosmetologin tekemä ammattimainen jalkahoito. Se on aina ilo asiakkaalle. BellaHelenassa jalat tulevat kuntoon, askel kevenee ja saat hymyn kasvoille.

BellaHelenan  Täydellinen Jalkahoito – kesto 90min – hinta 78,00€ 

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien siistiminen, kuorinta, naamio, lakkaus ja hieronta.

BellaHelena-Oulu-Täydellisen-Jalkahoidon-Lahjakortti-78€-giftcard

 

Jalkahoidot Kauneushoitola BellaHelena Oulu

 

Perusteellinen Jalkahoito Kauneushoitola BellaHelena Oulu jalkakylpy kovettumien poisto kynnet kynsinauhat jalkahieronta ja rasvaus Helena Tauriainen Helena & Paris Oy

KAUNEUSHOITOLA BELLAHELENAN PERUSTEELLISEN JALKAHOITO on hyvä kosmetologin tekemä ammattimainen jalkahoito. Se on aina ilo asiakkaalle. BellaHelenassa jalat tulevat kuntoon, askel kevenee ja saat hymyn kasvoillesi!

 

1) BELLAHELENAN  TÄYDELLINEN JALKAHOITO – 90min – 78,00€

 Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien siistiminen, kuorinta, naamio, lakkaus ja hieronta. Huippuhyvä, kosmetologin tekemä jalkahoito.

2) BELLAHELENAN PERUSTEELLINEN JALKAHOITO – 60min – 62,00€

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien siistiminen, lakkaus ja hieronta. Tämä on perusteellisen hyvä, kosmetologin tekemä perusjalkahoito.

 

BellaHelena-Oulu-Täydellisen-Jalkahoidon-Lahjakortti-78€-giftcard

 

OSTA JALKAHOIDON LAHJAKORTTI HOLVI VERKKOKAUPASTA

 

Perusteellinen Jalkahoito Kauneushoitola BellaHelena Oulu jalkakylpy kovettumien poisto kynnet kynsinauhat jalkahieronta ja rasvaus Helena Tauriainen Helena & Paris Oy

 Nyt voit ostaa täydellisen jalkahoidon lahjakortin näppärästi BellaHelenan Holvi verkkokaupasta!

OSTA LAHJAKORTTI NYT -> siirry verkkokauppaan 

Jalkahoitojen hinnat – katso hinnasto 2019

 

Jalkahoidot Oulu

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2019 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2019 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

"Elinkeinonharjoittajan on annettava 9.1.2016 lähtien verkkosivullaan ja vakiosopimusehdoissaan kuluttajille tieto tuomioistuimen ulkopuolisesta riidanratkaisuelimestä, joka on toimivaltainen kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisessä riita-asiassa."

"Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi."

"Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)."

Lähde: http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/riidanratkaisuelimista-kertominen/ 

Share This