fbpx

Jalkahoidot Oulu

Jalkahoito Oulu Kauneushoitola BellaHelena jalkahoitokuva Helena & Paris Oy Helen Tauriainen Oulu Finland

Miksi jalkoja tulee hoitaa ja hoidattaa?

Tärkein asia jalkojen hoitamisen näkökulmasta on ennaltaehkäisevä jalkahoito ja päivittäinen havainnointi. Jokaisen tulisi tarkastaa jalkat mahdollisimman usein havainnoidakseen merkkejä muutoksista, jotka voivat johtaa ongelmiin. Jos laiminlyöt jalkojesi hoitoa, jaloissa alkaa tapahtua pysyviä muutoksia. Esimerkiksi kantapäiden iho kuivuu ja halkeilee. Halkeamat yleensä tulehtuvat. Halkeamien syntyyn vaikuttavat myös ravinto, ylipaino, insuliiniresistenssi ja muut terveydelliset asiat. 

Omatoiminen jalkahoito on tärkeää. Muutosten havainnointi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa on hyvä lähtökohta. Jalkahygienian ylläpito tarkoittaa, että jalat pestään päivittäin ja varpaan välit kuivataan hyvin pesun jälkeen. Jalkakylpyjä voi ja tulee tehdä kotonakin.

Myymme kauneushoitolassa huippuhyviä toimivia tuotteita esimerkiksi jalkasuoloja. Mikäli jalat pyrkivät kuivumaan, tulee kovettumia ja jalkojen ihoa kosteuttaa. Esimerkiksi Laufwunder Callus Cream tai Laufwunder diabetikon voiteella (molempia voit ostaa Kauneushoitola BellaHelenasta). Huom. Diabetikon jalkavoidetta voi käyttää myös ei diabetikko!

Aina kun tarkistat että varpaanvälit ovat ehjät, tarkista myös, että jalkojen iholla ei ole kovettumia, hankaumia tai haavaumia. Hoito auttaa aina.

Älä epäröi – varaa aika jalkahoitoon – niin jalat tulevat hyvään kuntoon. 

Jalat tulevat kuntoon BellaHelenassa – olemme sinua varten

Olemme tehneet tuhansia jalkahoitoja. Meillä on riittävä ammattitaito ja hyvät jalkahoitovälineet (instrumentit, porat jne) jotka kuumadesinfioidaan aina käytön jälkeen. Meiltä saat myös hyviä kotihoito-ohjeita jaloillesi.

Jos jalat eivät tule yhdellä kerralla kuntoon, niin voidaan varata uusi aika. Vaikka jalat olisivat päässeet huonoonkin kuntoon, sitä ei tarvitse hävetä.

Varaa aika ja tule reippaasti ovesta sisään. Me hoidamme jalkojasi olivatpa ne kunnossa missä hyvänsä. Käynti jalkahoidossa on juuri sitä varten, että pääset eteenpäin jalkojesi hoitamisessa. Hyväkuntoiset jalkaterät ovat tärkeä juttu. Hyvillä jaloilla liikut, nukut ja teet töitä paremmin.

 

Jalkoihin kannattaa panostaa – jalkoihin sijoitettu raha ei mene hukkaan

 KAUNEUSHOITOLA BELLAHELENAN PERUSTEELLINEN JALKAHOITO ON…

hyvä kosmetologin tekemä ammattimainen jalkahoito. Se on aina ilo asiakkaalle. BellaHelenassa jalat tulevat kuntoon, askel kevenee ja saat hymyn kasvoille.

KAUNEUSHOITOLA BELLAHELENAN TÄYDELLINEN JALKAHOITO… 

on hyvä kosmetologin tekemä ammattimainen jalkahoito. Se on aina ilo asiakkaalle. BellaHelenassa jalat tulevat kuntoon, askel kevenee ja saat hymyn kasvoille.

BellaHelenan  Täydellinen Jalkahoito – kesto 90min – hinta 78,00€ 

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien siistiminen, kuorinta, naamio, lakkaus ja jalkaterien hieronta.

BellaHelena-Oulu-Täydellisen-Jalkahoidon-Lahjakortti-78€-giftcard

 Jalkahoidot Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Perusteellinen Jalkahoito Kauneushoitola BellaHelena Oulu jalkakylpy kovettumien poisto kynnet kynsinauhat jalkahieronta ja rasvaus Helena Tauriainen Helena & Paris Oy

KAUNEUSHOITOLA BELLAHELENAN PERUSTEELLISEN JALKAHOITO on hyvä kosmetologin tekemä ammattimainen jalkahoito. Se on aina ilo asiakkaalle. BellaHelenassa jalat tulevat kuntoon, askel kevenee ja saat hymyn kasvoillesi!

1) BELLAHELENAN  TÄYDELLINEN JALKAHOITO – 90min – 78,00€

 Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien siistiminen, kuorinta, naamio, lakkaus ja hieronta. Huippuhyvä, kosmetologin tekemä jalkahoito.

2) BELLAHELENAN PERUSTEELLINEN JALKAHOITO – 60min – 62,00€

Jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien siistiminen, lakkaus ja hieronta. Tämä on perusteellisen hyvä, kosmetologin tekemä perusjalkahoito.

BellaHelena-Oulu-Täydellisen-Jalkahoidon-Lahjakortti-78€-giftcard

 

OSTA JALKAHOIDON LAHJAKORTTI HOLVI VERKKOKAUPASTA

Perusteellinen Jalkahoito Kauneushoitola BellaHelena Oulu jalkakylpy kovettumien poisto kynnet kynsinauhat jalkahieronta ja rasvaus Helena Tauriainen Helena & Paris Oy

 Nyt voit ostaa täydellisen jalkahoidon lahjakortin näppärästi BellaHelenan Holvi verkkokaupasta!

OSTA LAHJAKORTTI NYT -> siirry verkkokauppaan 

Jalkahoitojen hinnat – katso hinnasto 2019

Jalkahoidot Oulu

Share This