fbpx

Jäätävät Kestokulmat BellaHelenasta 3D Embroidery Microblading Tekniikalla Kauneushoitola BellaHelena

Jäätävät Kestokulmat BellaHelenasta 3D Embroidery Microblading Tekniikalla Kauneushoitola BellaHelena Oulu (juttu) 

Jäätävät kestokulmat MaxBrows 3D Microbladding Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Kulmien päivittäinen värjääminen ja rajaaminen loppuu vuosiksi

Kauneushoitola BellaHelena KAleva nappaa.fi mainos maxbrows 3D kestokulmat Oulu

BellaHelenassa tehdään kulmakarvojen 3D-kestopigmentointeja

3D-kulmakarvatekniikka (3D eyebrow embroidery) on uusi puolikestävä meikkaustekniikka, jolla saat todella siistit ja upeat kulmat. Kestokulmista käytetään myös nimeä microblading, joka viittaa tatuointitekniikalla tehtäviin kulmiin. Käyttämämme menetelmät ovat MaxBrows -embroidery ja iColor microshading ja microblading. Kulmien päivittäinen värjääminen ja rajaaminen loppuu useaksi vuodeksi.

Unohda kulmakynät, -värit, ja -siveltimet. Unohda myös hätiköity kulmien ehostus. Säästät hulppeasti aikaa, kun kulmia ei tarvitse jatkuvasti korjailla. Kestokulmien luonnollisen ja tyylikkään ilmeen vuoksi näytät hyvältä vuorokauden jokaisena hetkenä. Jos haluat huoletta harjoitella kuntosalilla, rentoutua lomalla tai loikoilla uima-altaalla, uusi 3D-kulmakarvatekniikka sopii juuri sinulle. Saat jäätävän upeat kulmat ja tyylikkään ilmeen vuosiksi eteenpäin…

Jäätävät Kestokulmat BellaHelenasta 3D Embroidery Microblading Tekniikalla Kauneushoitola BellaHelena Oulu Facebook and WordPress Post Image

Värit pysyvät vuosia

3D-tekniikalla kestopigmentoitujen kulmien värit pysyvät kulmissa 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin ihosi pitää väriä. Väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat aidoilta. 3D tekniikassa väripigmenttejä viedään dermiksen (verinahan) ylempiin kerroksiin. Tästä johtuen 3D-kulmakarvatekniikka on kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä. 3D menetelmän lisäksi iColor microshading menetelmällä voidaan tehdä nimensä mukaisesti häivytystä ja varjotusta, jolloin kestokulmat eivät ole niin terävät. Kestokulmat voivat siis halutessasi olla tyylikäs microblading ja microshading -yhdistelmä.

Hellävarainen, Yksilöllinen, Tarkkaan Suunniteltu Hoito

Maxbrows 3D kestokulmat technical picture Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Helena & Paris Oy

Miten luodaan luonnolliset ja huippukauniit kulmat? 

Luotaessa täydellisen kauniita kulmia, työ aloitetaan kasvojen muodon tunnistamisella. Kasvoja löytyy kuutta eri perusmallia: ovaalit, pitkät, pyöreät, neliskulmaiset, sydämen- ja timantinmuotoiset. Kasvot voidaan jakaa kolmeen osaan: ylä-, keski- ja alaosa. Lisäksi tulee huomioida, että kasvojen puoliskot eivät koskaan ole symmetriset.  

Myös kulmakarvan rakenne selvitetään (kuva yllä, oikea puoli), jotta päästään suunnittelemaan halutut yksilölliset kulmat.

Tämän jälkeen… kulmat voidaan myös maalataan siveltimellä käyttäen mustetta. Näin syntynyttä suunnitteltua tulosta päästään tarkasti mittaamaan ja katsomaan peilistä.

Heti, kun kulmat ovat halutun näköiset ja saman mittaiset, 3D-kulmien tekeminen kestopigmentoinnilla voidaan aloittaa kulmien voidepuudutuksella. MaxBrows ja iColor tekniikoilla saadaan aikaan luonnolliset, huippukauniit, kasvojen omia piirteitä korostavat kulmat. 

3D-pigmentointi on uutta kauneusalalla. Tekniikka on kehitetty Japanissa ja on ollut jo pitkään olemassa. 3D-kulmakarvatekniikka on tarkempi, erittäin hellä, eikä se lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka.

Koneella laitettu pysyvä meikki on usein voimakkaampi ja näkyvämpi, kuin MaxBrows tekniikalla tehdyt kulmat. 3D-kestopigmentointi tehdään vain ihon pintaan ja siksi se on paljon kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä. Väripigmenttejä viedään verinahan (dermis) ylempiin kerroksiin. Menetelmästä hyötyvät myös alopeetikot (alopecia areata).

Kulmien väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät ja tuntuvat realistisilta. 3D-kulmakarvatekniikalla luodaan kulmakarvoille tausta ja täytetään tyhjät kohdat. Tuloksena on täyteläiset kulmakarvat, joiden ”3D-efekti” lisää kulmien realistisuutta. Menetelmällä väritetään ihon ylimpiä kerroksia, joissa väri pysyy vain 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin iho pitää väriä.

MaxBrows 3D-pigmentoinnissä käytettävä mineraaliväriaine on myrkytöntä. Kulmien käsittelyä ei käy kipeää. Kulmat puudutetaan aluksi voiteella ja puudutusta vahvennetaan käsittelyn alussa puudutusnesteellä. Koko toimenpide on ohi 2 tunnissa.

Mitä jos sinulla on erityisen vaaleat kulmat?

Oman karvan väriin ei valitettavasti voi vaikuttaa muuten kuin kestovärjäyksellä. Kulmat voidaan värjätä ennen kestopigmentointia ja parantumis ajan jälkeen (4-6 viikkoa) kulmia voi taas värjätä normaalisti. Toisin sanoen, jos ottaa MaxBrows 3D -kestokulmat, niin omia vaaleita kulmia joutuu aina joskus kestovärjäämään.

Normaalivärisiä tai tummempia kulmia ei tarvitse värjätä vuosiin. Kestopigmentoinnin idea on luonnollisen kauniit, joten omaa väriä ei ole tarkoitus huimasti muuttaa. Kannattaa muistaa, että MaxBrows 3D-kestokulmat ovat aina siistit, eikä rajoja tarvitse piirtää jopa päivä. Ei tarvitse värjätä, kauniit kulmat aina – suosittelen.

Minkälaisia värivaihtoehtoja 3D-kestokulmiin löytyy?

Kulmien väri valitaan yhdessä asiakkaan kanssa seuraavista väreistä:

skin, light brown, brown, dark brown, chocolate brown tai taube. Väriaine on nestemäistä, vesiliukoista mustetta, joka on kehitetty erityisesti 3D-kulmia varten, eikä se sisällä raskasmetalleja (myrkytön mineraaliväriaine).”

Kenelle hoito ei sovi?

3D-kestopigmentointi ei sovi raskaana oleville naisille, ei myöskään diabeetikoille eikä verenohennuslääkkeitä syöville henkilöille. Hoito ei myöskään sovi ihosairauksia, ihottumaa tai verenvuototautia poteville. Käyn nämä asiat aina läpi jokaisen asiakkaan kanssa ennen hoidon aloittamista. Täytämme asiakaslomakkeen.

Mitä hoito-ohjeita, kun käsittely on tehty?

Ensimmäisen käsittelykerran jalkeen kulmakarvat ovat selvästi tummemmat, jopa seuraavat kaksi viikkoa, paranemisprosessin alkaessa.

Heti toimenpiteen jälkeen väri näyttää useimmiten kirkkaammalta ja terävemmältä. Väri alkaa vaaleta ja pehmetä seuraavien 3-14 päivän aikana.

Kokonaisuudessaan hoidosta paraneminen kestää noin 6 viikkoa, minkä jälkeen 3D-kulmien todellinen väri on havaittavissa. Kehoitus: Ole kärsivällinen!

Aluksi voi käydä jopa niin, että väri näyttää haalistuvan liikaa. Se voi myös voimistua. Odota tuo 6 viikkoa, niin lopullinen tulos alkaa näkyä.

Värin kestoa ihossa ei pysty ennustamaan. Jokaisen iho reakoi eri tavalla käsittelyyn, mutta näitä ohjeita noudattamalla saavutetaan hyvät tulokset:

* Pidä kulmien alueet kosteana hoitavalla aineella koko sen ajan kun ulkoinen paraneminen on käynnissä. Tulehdyksen välttämiseksi käytä pumpulipuikkoja

* Älä hankaa, pyyhi tai raavi alueita. Käytä vain taputtelevia liikkeitä.

* Älä nuku kasvot tyynyä vasten etenkään muutamana ensimmäisenä yönä. Kulmien iho on täynnä pieniä rekiä, jotka ovat sulkeutumassa. Puristuksissa oleva kudos ei saa tarvitsemaansa verta ja menettää tästä johtuen enemmän väriä.

* Älä revi, äläkä rapsuta rupeja. Se voi johtaa pigmentin osittaiseen lähtemiseen. Aurinkovoiteen käyttö auttaa ehkäisemään värin vaalenemista 

* Ole uimatta, saunomatta kaksi viikkoa ja vältä ympäristöä, jossa on likaa ettei bakteerit pääse kontaktiin paranevien alueiden kanssa

Helena Tauriainen Maxbrows 3D kestokulmat technical picture Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Helena & Paris Oy

Upeat MaxBrows 3D-kestokulmat BellaHelenasta

Varaa aika kestokulmien konsultointiin (kesto 30min, hinta 0€), niin saat kaiken tarvittavan infon asiasta henkilökohtaisesti kulmien tekijältä. Olemme tehneet onnistuneita jäätävän upeita kestokulmia vuosia Oulussa.

Alusta loppuun palvelumme hinta 445€ sisältää: -konsultoinnin, suunnittelun, kulmien värjäyksen 1:1, peilauksen, puudutukset, 1.värinlisäyksen, 2.värinlisäyksen, hoito-ohjeet ja lopputarkastuksen. Jo tekemiämme kulmia (yrityksen kuvapankki) pääset katselemaan, kun olet tehnyt hoitoaikavarauksen.

Yrittäjä-SKY-Kosmetologi-Helena-Tauriainen-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2017

BellaHelenassa tehdään 3D-kestopigmentointeja kulmiin. Kestopigmentoinnit tekee aina kestopigmentointiin erikoistunut, koulutuksen saanut kosmetologi. BellaHelenan kestopigmentoija on kosmetologi Emma Kaasalainen, joka on yrityksemme vakituinen työntekijä. Olemme tehneet kestopigmentointeja Oulussa vuodesta 2014. 
Kestopigmentoinnit on otettu hyvin vastaan BellaHelenan kauneushoitona. Voit katsoa ennen-jälkeen jo tehtyjä kestokulmia BellaHelenassa kulmien suunnittelun aikana. Tervetuloa BellaHelenaan!  

BellaHelenasta MaxBrows 3D Kestokulmat  Embroidery Microblading kulmakarvatekniikalla

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor Kauneuskeskus Eleganssi Beauty Women with effect Helena & Paris Oy

Kauneushoitola BellaHelenassa Tehdään Kauneusmatkoja, Jotka Päättyvät Aina Upeasti.

Mesolangat Oulu Kauneushoitola BellaHelena väsyneiden kasvojen kohottaminen

 LUE Täyteainehoidoista KATSO seuraava Kauneusklinikka

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

5 + 2 =