fbpx

Infoa Ripsipidennyksistä Klassiset ja Volyymiripsipidennykset

Asiaa Ripsipidennyksistä Klassiset ja Volyymiripsipidennykset Suomi 100 Finland

MITÄ ON RIPSIENPIDENNYS? Ripsienpidennykissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsienpidennyksille tarkoitetulla erikoisliimalla. 

Ripsienpidennyksillä asiakkaan ripsistä saadaan luonnollisen tai näyttävän tuuheat -asiakkaan toiveesta ja ripsilaadusta riippuen. Kuituja löytyy mustia, ruskeita, värillisiä, glittereitä sekä timantteja.

Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta. Ripsien kasvuaika on n. 60-90 päivää, mistä riippuen ripsipidennysten kesto vaihtelee kolmesta jopa kahdeksaan viikkoon. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET – Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Kiinnitykseen voidaan valita useita eri paksuuksia ja eri kaarevuuksia, esimerkiksi pituuksilla 7-17mm.

VOLYYMIRIPSET – Volyymiripsissä käytetään uutta menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Ripsiteknikko tekee kuiduista viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin.

Volyymiripsiä liimataan 2-6 kappaletta vahingoittamatta omia ripsiä. Volyymiripsistä voidaan saada näyttävämmät kun klassisista, mutta myös erittäin luonnolliset ripsityylit on mahdollista toteuttaa volyymiviuhkoilla, sillä asiakas voi itse vaikuttaa ripsikuitujen määrään. Volyymiripset ovat myös hyvä vaihtoehto asiakkaille, joilla on harvat ripset, sillä viuhka tuo harvempaan ripsirajaan parempaa tuuhennosta ja täyttöä kuin yksittäiset klassiset pidennykset.

Pro-tason ripsiteknikkomme hallitsevat useita eri ripsityylejä, ja osaavat suositella sinulle parhaiten sopivaa ja turvallista lopputulosta. Ripsiteknikkomme tekevät paljon Hollywood -tyylin viuhkoja, joilla saadaan aikaan intensiivisen tumma ripsiraja, kun taas kapeammilla viuhkoilla saadaan luonnollisempi ja erotellumpi lopputulos. Eri pituuksia yhdistelemällä voidaan myös luoda rikotumpaa ja tähtimäisempää ns. Kardashian -tyyliä! Ripsiä voidaan asentaa niin, että silmää saadaan avattua enemmän ja luotua illuusio isommista silmistä, tai pisimpiä ripsiä voidaan asentaa silmän ulkonurkkaan ja luoda kissamaista lookkia. Eri pituudet, kaarevuudet ja paksuudet ripsikuiduissa mahdollistavat laajan valikoiman erilaisia ripsityylejä! 

 

MITEN RIPSIÄ HOIDETAAN? – Klassisiin ja volyymiripsiin on samat hoito-ohjeet:

  • Ripsienpidennyksiä ei saa kastella 24h laittamisen jälkeen (tämä koskee myös huoltokertoja). Saunomista ja hikoilua tulee välttää, eli raskasta urheilua ei suositella ensimmäiseen vuorokauteen.
  • Ripsienpidennyksien kanssa ei saa käyttää öljypohjaisia meikinpoistoaineita tai meikkejä.
  • Ripsienpidennyksiä ei saa hangata tai hieroa, vaan niitä tulisi käsitellä mahdollisimman hellävaraisesti.
  • Ripsienpidennyksiä ei saa taivuttaa ripsientaivuttimella, eikä niihin ole tarpeen laittaa ripsiväriä. Mikäli asiakas haluaa käyttää ripsiväriä, käytettäväksi suositellaan ripsipidennyksille tarkoitettua ripsiväriä.
  • Ripsipidennyksiä tulee harjata päivittäin ripsiharjalla, joka annetaan asiakkaalle mukaan hoitolasta

Kuinka kauan ripsipidennys vie aikaa?

KLASSISET RIPSIPIDENNYKSET – Ripsienpidennysten ensilaittoon menee noin 1.5-2 tuntia, riippuen asiakkaan omien ripsien määrästä. Ripsien huoltoon menee noin 1-1,5 tuntia. Huoltoväli klassisissa on 2-4 viikkoa. Huoltoväliin vaikuttaa moni tekijä, esimerkiksi asiakkaan omien ripsien kasvutahti, ihotyyppi ja kotihoito.

VOLYYMIRIPSET – Volyymiripsien ensilaittoon menee hieman pidempään, eli 2-3tuntia. Huoltoon menee 1.5-2 tuntia. Huoltoväli volyymiripsissä on monilla hieman pidempi kuin klassisissa, eli noin 3-5 viikkoa. Huolloissa asiakkaalle lisätään uudet kuidut kaikkiin uusiin, kasvaneisiin ripsiin.

Kuinka monta yksittäistä ripseä voidaan laittaa asiakkaalle?

KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET – Klassisissa pidennyksissä asiakkaan jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi kuitu. Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa on paljon eroja riippuen asiakkaasta.

VOLYYMIRIPSET – Volyymiripsissä ripsikuituja laitetaan 2-6 kpl asiakkaan omaan ripseen, tällöin lopputulokseen voi vaikuttaa paljon itse. Volyymeilla saadaan siis myös harvaripsisille halutessa enemmän tuuheutta. Volyymikuitujen kevyen painon takia niitä voi myös liimata hauraammille ripsille, ilman että ne rasittuvat. Vaikka volyymiripsiä voidaan lisätä useampi yhdelle ripselle, ei ihan lyhyimmille tai hauraimmille kuitenkaan voi lisätä 6 kpl kuituja, vaan tekiessä otetaan huomioon kuinka paljon painoa asiakkaan ripset kestävät.

MIKSI RIPSIÄ ON ERIPITUISIA? – Ripsiä on eri pituuksia ja eri kaarevuuksia, joten asikkaalle suunnitellaan juuri hänelle sopivat ripset kauniin lopputuloksen aikaansaamiseksi. Pituuksia löytyy 7mm – 17mm. Klassisissa ripsissä on myös kolmea eri paksuutta, ja volyymiripsissä tuuheuteen voi vaikuttaa kuitujen määrällä.Pituuksia käytetään mieluiten kahta tai kolmea, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman luonnollisen näköinen. Erikoisuuksina löytyy värillisiä Rainbow-ripsiä, kimaltavia Glitter-ripsiä tai Swarovskin kristalleja.

Alkuperäinen julkaisu: Bluelagoon.fi / Ripsipidennykset – Blue Lagoon Oy Helsinki

UudelleenjulkaisuBellaHelena News | Markku Tauriainen

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland Hinnasto sivu 2017

 

BellaHelena Oulun Paras Ripsipidennyksien Tekijä?

Infoa Ja Asiaa Ripsipidennyksistä Klassiset ja Volyymiripsipidennykset

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2019 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2019 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje