fbpx

Sothys Paris

BellaHelena | Sothys Kauneushoitola Oulussa Sothys – legendaarinen nimi, joka edustaa huippuosaamista ja laatua kauneushoitoloissa ja kylpylöissä ympäri maailmaa. 60 vuotta aistillisuutta ja äärimmäisen hienostuneita tunteita. Tuotteita ja hoitoja, jotka sijoittuvat kauneudenhoitoalan ehdottomaan eliittiin.

MYTOLOGIASothys Secrets logo

Sothys oli nimi, jonka antiikin Egyptiläiset antoivat kirkkaimmalle tähdelle taivaalla. Tähden, joka  symboloi heille ikuista kauneutta.

“Taivaallisna yönä,  jolloin Saturnus kohtaisi nuoren Sothys tähden, Venus ei tulisienää koskaan näyttämään niin kauniilta.  Heidän ensitapaaminen oli hämmentävä.  Saturnuksen valtasi intohimo hänen;
tämä muutti taivaallista rytmiä ja heitti tähdet uuteen järjestykseen. Tätä Venus ei kestänyt, koska hän ei enää voinut olla kaunein tähti taivaalla. Venus päätti kostaa ja näin Sothys putosi yön pimeyteen ja katosi. Saturnus itki yli neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä ja aiheutti tulvan maapallolle. Vuosisatoihin maailma ei kuullut mitään Sothysta, kunnes…  Sothys ilmestyi kertomaan salaisuutensa maapallolle. Sothys oli omistautunut naisten kauneuden ja onnen säilyttäjänä.  Kunnianosoituksena kaikki miehet alkoivat pitää häntä jumalattarena.”

Share This