Herkän Ihon Rauhoittava Kasvohoito Uutuus Sothys Eau Thermale Spa

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys Uutuushoito Eau Thermale SPA Thermal Water Herkän Ihon Lähdevesihoitolinja Finland

60% Naisista On Herkkäihoisia, Oletko Sinäkin?

Hellävaraisen l´Eau Thermale Spa  lähdeveden tehokkuus tuo välitöntä helpotusta herkälle iholle. Korkealta, 350-400 metrin korkeudelta Belgian Ardennesin vuoristomaiseman sydämestä tulee luonnollinen lähdevesi, jolla on mahtavia ominaisuuksia. Jo 1500 -luvulta lähtien l´Eau Thermale Spa lähdevesi on ollut tuhansien kylpyläkävijöiden kesken tunnettu ja pidetty.  l´Eau Thermale Spa lähdevesi on puhdasta, sen koostumus on vähämineraalinen ja pH arvo sama kuin iholla. Aktiivinen vesi, jonka ihon toimintoja tasapainottavat ominaisuudet on nyt tieteellisesti todistettu.

Ihosta tulee miellyttävän tuntuinen ja rauhoittunut alle tunnissa

Sothys Uutuus Eau Thermale Spa on herkänihon lähdevesihoitolinja. Tämän rauhoittavan kasvohoidon hellävaraiset koostumukset on kehitetty kaikkia herkän ihon tarpeita kunnioittaen. Vain 50 minuutissa kaikki herkän ihon ärsytykset rauhoittuvat ja ihosta tulee miellyttävän pehmeä. Tämän olemme Oulussa todenneet BellaHelenassa tehtyjen kasvohoitojen jälkeen. Voit kokea Eau Thermale Spa kasvoihoidon pysyvästi edulliseen erikoishintaan 79€. 

Tunne Jälleen Oman Sothys Kosmetologisi Tekemä Laadukas, Miellyttävä Ja Tehokas Kasvohoito

Helena, mitä mieltä olet Sothys l´Eau Thermale Spa lähdevesihoitolinja uudesta?

“Aivan ihana uutuus! Teimme itsellemme heti kasvohoidot tällä uutuussarjalla. Iho tuntui todella miellyttävältä hoidon jälkeen. Uskon lähdevesihoitosarjasta olevan erityistä hyötyä atooppisille kasvoille. Testasin kasvohoitoa myös miehelleni Markulle. Toimii, katso kuva ja kommentit =) Hoitohan käy miehille ja naisille. Uusi Eau Thermale Spa antaa myös erityistä suojaa iholle, jota tarvitaan kohti talvea mentäessä. Kirjoitimmekin aikaisemmassa jutussa – Ihanaa Hemmottelua Kauneutta Ja Hyvää Oloa juuri tästä aiheesta. Ihoa tulee kosteuttaa ennen talven tuloa. Sothys on kauneustalo, johon erityisesti luotan.”

Mitä Sothys panelistit sanoivat kasvohoidosta?

“Posliinisten hierontalusikoiden vaikutus ja tunne iholle oli fantastinen”

“Äärimmäisen rentouttava kokemus, jonka jälkeen iho on miellyttävän tuntuinen ja rauhoittunut”

Hellävaraiseen Puhdistukseen | Sothys Eau Démaquillante Micellaire

Sothys Eau Démaquillante Micellaire Kauneushoitola BellaHelenan Sothys Uuttushoito Eau Thermale SPA Thermal Water Herkän Ihon Lähdevesihoitolinja OulussaEAU DÉMAQUILLANTE MICELLAIRE:

Misellivesi. 2-in-1 puhdistusvesi kasvojen ja silmien hellävaraiseen puhdistukseen, tehokkaasti samalla tuotteella!

MISELLLI:

Misellit ovat mikroskooppisen pieniä hellävaraisia puhdistavia ainesosia. Niiden pallomaisella lipomolekyylirakenteella on kiehtova ominaisuus: se vetää puoleensa likaa ja epäpuhtauksia ja sulkee ne sitten sisäänsä, jolloin ne on helppo poistaa iholta.

UUTUUS Kauneushoitola BellaHelenan Sothys Uuttushoito Eau Thermale SPA Thermal Water Herkän Ihon Lähdevesihoitolinja Oulussa

SOTHYS ADVANCED RESEARCH – TUTKIJARYHMÄN HAVAINNOT

Sothys Advanced Research Tutkijaryhmä on suorittanut ex-vivo testausta soluviljelmillä osoittaakseen l´Eau Thermale Spa lähdeveden tasapainottavat ominaisuudet. l´Eau Thermale Spa estää epidermaalisten TRPV1 reseptoreiden toimintaa: kivun ja kutinan tunne iholla vähenee. Häiritsemällä näiden reseptoreiden toimintaa l´Eau Thermale Spa auttaa tasapainottamaan erittäin herkkää, herkästi reakoivaa ja herkistynyttä ihoa, parantaen samalla ihon toleranssia ulkoisia häiriötekijöitä kohtaan. 

AINUTLAATUINEN RAUHOITTAVA TEHOAINE

l´Eau Thermale Spa on ainutlaatuinen rauhoittava tehoaine, jonka on toiminut inspiraation lähteenä uudelle herkän ihon Sothys -innovaatiolle. Laadukas 5 tuotteen kotihoitotuotevalikoima sekä korkeatasoinen ammattihoito-ohjelma tarjoavat päivittäistä pehmeyttä ja rauhaa sekä luontaisesti herkälle iholle, että iholle, joka on hetkellisesti herkistynyt.

Kauneushoitola BellaHelenan Sothys Uuttushoito Eau Thermale SPA Thermal Water Herkän Ihon Lähdevesihoitolinja Oulussa

Eau Thermale Spa Kasvohoidon Kuvaus 50 min

o. Alkupuhdistus, ihon valmistelu – Misellipuhdistusneste

1. Puhdistus, pehmittävä puhdistusnaamio  – Masque nettoyant douceur

2. Seerumi – Serum ultra-apaisant

3. Rauhoittava hierontavoide – Crème de modelage ultraapaisante

4. Rauhoittava naamio – Masque hydra-apaisant

5. Loppuvoide –  Créme veloutèe apaisante

Eau Thermal Spa Rauhoittava Kasvohoito 79,00€ 

Sothys Eau Thermal Spa Rauhoittava Kasvohoidon hinta on 79,00€. Tule nyt kasvohoitoon. Tuoksuton ja hypoallerginen uusi l´Eau Thermale Spa lähdevesilinja on tarkasti suunniteltu vastaamaan erityisesti herkän ihon tarpeisiin, kunnioittaena sen haurasta luonnetta. Huolellisesti valikoidut vaikuttavat aineet yhdistettynä l´Eau Thermale Spa lähdeveteen takaavat tulokset, jotka tyydyttävät kaikkein herkimmänkin ihon tarpeet:

1. SUOJAA

Ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä

2. RAUHOITTAA

Ärtynyttä ihoa

3. TASAPAINOTTAA

Ihon omaa puolustuskykyä

Herkän Ihon Rauhoittava Kasvohoito Uutuus Sothys Eau Thermale Spa

Herkan Ihon Kasvohoitouutuus Eau Thermale Spa Nyt Kauneushoitola BellaHelenassa Kosmetologit Helena Tauriainen ja Nida Cinar

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2019 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2019 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

"Elinkeinonharjoittajan on annettava 9.1.2016 lähtien verkkosivullaan ja vakiosopimusehdoissaan kuluttajille tieto tuomioistuimen ulkopuolisesta riidanratkaisuelimestä, joka on toimivaltainen kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisessä riita-asiassa."

"Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi."

"Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)."

Lähde: http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/riidanratkaisuelimista-kertominen/ 

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje