fbpx

Varaa aika henkilökohtaiseen meikinopastukseen

HUHTIKUUSSA IHANAT KEVÄTMEIKIT BELLAHELENASTA – Love Is In The Air!

Henkilökohtainen Meikinopastus 60 min nyt vain 30,00€ – varaa aika henkilökohtaiseen meikinopastukseen kosmetologi Emma Kaasalaiselle.

Kosmetologi Emma Kaalainen meikkaa Kauneushoitola BellaHelenassa Ardeco meikeillä Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Oulu Finland

Nyt saat todella hyviä ohjeita ja opastusta kädestä pitäen. Meikkaat jatkossa aina ammattimaisesti ja pysyt jatkuvasti kauniina! Ihmeitä voi tapahtua, kun varaat ajan BellaHelenan henkilökohtaiseen meikinopastukseen =) Valmistaudu jo keväällä kesän tärkeisiin juhliin ja kuvauksiin – päättäjäiset, ylioppilasjuhlat, häät jne. Hoidetut, hyvin meikatut kasvot huomataan.

MUISTA MYÖS TÄMÄ – LashLovers ripsipidennyksillä saat todella luonnollisen kauniit näyttävät ripset itsellesi. LashLovers ripsipidennykset huhtikuussa Kauneushoitola BellaHelenasta edulliseen tarjoushintaan 95,00€ (ovh 125,00€, huolto 65,00€). Jos olet miettinyt ripsipidennyksiä, älä mieti enään – tässä on sinun tilaisuutesi!

BellaHelenassa tehdään Sothys -kauneusmatkoja, jotka päättyvät loisteliaasti!

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje