fbpx

Helena Tekee Töitä Sydämellä

BellaHelenan Helena tekee työtään positiivisella asenteella hymy huulilla. Tutustu tarkemmin naiseen yrityksen takana ja tarinoihin, jotka BellaHelenan seinät kätkevät sisäänsä.

Mikä on yrityksesi tarina?

Kohtalo puuttui peliin syksyllä 2012, jolloin minusta tuli yrittäjä pikavauhtia. Perustin Kauneushoitola BellaHelenan parissa viikossa. TE-keskus, Finvera ja pankki tulivat tutuiksi. Sopivat tilat löytyivät kaupungintalon vierestä, ja pikaremontti tehtiin koko perheen voimalla. Ensimmäiset asiakkaat otin vastaan jo kahden viikon päästä, mutta virallisia avajaisia juhlittiin 1.12.2012 viehättävän laulajan Saara Aallon ollessa läsnä. Wuhuu, 5,5 vuotta on mennyt kuin siivillä BellaHelenan ihania asiakkaita palvellessa.

Millainen asiakas ilahduttaa sinua?

Tyytyväinen asiakas ilahduttaa. Kauneushoitolaan saapuvilla asiakkailla on aina jokin odotusarvo. Se voi liittyä kasvojen ihoon, jalkojen kuntoon tai pieneen rentouttavaan hetkeen. Kun asiakkaan odotusarvot täyttyvät tai jopa ylittyvät, olen aina yrittäjänä ja kosmetologina iloinen. Kyllä sen tuntee ja tietää, kun kaikki on mennyt ihan nappiin. Onnistuminen työssä on ihana juttu.

Miten sinä ilahdutat asiakastasi?

Positiivisella asenteella hymy huulessa. Tekemällä työni niin hyvin kuin mahdollista. Joskus pieni lahjakin ilahduttaa asiakasta todella paljon. Iloiset BellaFemme illat ovat olleet aina mukavia yllätyksiä hoitoineen ja tuotetarjouksineen. Esimerkiksi viimeinen Vapputempaus oli todella mukava piristys kevään ja kesän kynnyksellä.

Milloin pidit viimeksi lomaa, missä vietit lomasi ja kuinka pitkä loma oli?

Olin viimeksi viikon lomalla toukokuussa Espanjassa. Odotusarvo oli, että saan rentoutua ja ottaa aurinkoa rannalla, mutta vettä satoi 3 päivää putkeen, mikä on aika harvinaista aurinkorannikolla. Kävin Cordobassa pihapuutarhanäyttelyssä ihailemassa kukkaloistoa. Hieno kokemus. Ruokakin oli todella hyvää.

Jutun alkuperäinen julkaisija Kaleva Kivijalka 

Kerro hauska sattumus työsi tiimoilta?

BellaHelenan seinät tuntevat monta hauskaa tarinaa. Yksi hauskimpia juttuja oli se, kun laulaja Michael Monroe astui ovesta sisään punainen nahkatakki päällä. Siinä piti vähän aikaa räpsytellä silmiä, että onko tämä totta. Tottahan se oli, yllätysvieras Michael Monroe oli kauneushoitolani avajaisissa 2012.

Miten rentoudut työviikonlomassa?

Käyn kuntosali Fressissä, jossa minulla on personal trainerin laatima oma kunto-ohjelma. Harjoittelen omatoimisesti ja PT on läsnä/käytettävissä kerran viikossa. Käyn myös lenkillä kauniissa Oulujokivarren maisemissa. Joskus piipahdan elokuvissa.

Mikä on mottosi työssä ja elämässä?

Jokainen ovesta sisään astuva asiakas on tärkeä. Työt tehdään aina hyvin ja sydämellä.

Tervetuloa Kasvohoitoon

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka onnistuvat loisteliaasti. Auktorisoitu Sothys kauneushoitola Oulussa. Ihanaa aikaa itsellesi osaavissa hoitavissa käsissä.

Varaa aika kasvohoitoon!

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2019 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2019 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje
Share This