fbpx

Eyeliner Kestopigmentointi Tuo Helpotusta Arkeen

Eyeliner kestopigmentointi on ripsirajan pysyvää korostamista. Se korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja tuo näin helpotusta arkeen. Kestopigmentointimenetelmä, jolla saadaan aikaan erittäin luonnollinen lopputulos kivuttomasti. Väri voidaan viedä ripsien rajaan asti, myös väleihin; Epidermiksen ylempiin kerroksiin. Luomissa väri pysyy noin 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin iho pitää väriä.

Eyeliner kestopigmentointi Uudet Rajaukset 399,00€

Kosmetologimme Emma Kaasalainen on Universal Beauty Academy Certifioitu -Eyeliner kestopigmentoija Oulussa. Emma tekee myös MaxBrows 3D kestokulmia. Eyeliner kestorajaukset alusta loppuun pakettihinta yhdellä värinlisäyksellä on 399 euroa. Hoito alkaa 30min konsultaatiolla, jolloin kaikki hoitoon liittyvät asiat käydään läpi.

Eyeliner kestopigmentointi on ripsirajan pysyvää korostamista. Se korvaa esim joka-aamuisen meikkaamisen. Kestopigmentointimenetelmä, jolla saadaan aikaan erittäin luonnollinen lopputulos kivuttomasti. Väri voidaan viedä ripsien rajaan sekä väleihin. Väria viedään epidermiksen ylempiin kerroksiin. Luomissa väri pysyy noin 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin iho pitää väriä.. Varaa/tiedustele nyt vapaata aikaa eyeliner kestopigmentoinnin malliasiakkaaksi Emmalle.

BellaHelenasta kestokulmat ja kestorajaukset

Hei, olen BellaHelenan kosmetologi Emma Kaasalainen. Teen MaxBrows 3D kestokulmia ja nyt myös eyeliner kestopigmentointeja luomiin.  Kuvapankistamme löytyy satoja kuvia jo tehdyistä kulmista. Suunnitellaan sinulle upeat kulmat ja upeat rajaukset!

Tilaa BellaHelenan Uutiskirje

Lähetämme yleensä noin kerran kuukaudessa uutiskirjeen, jossa kerromme uutuuksista ja hyvistä tarjouksista. Haemme myös malliasiakkaat uutiskirjeemme tilaajista pari kertaa vuodessa. Malliasiakkaana hoitojesi hinta on -50% ovh hinnasta.

Share This