fbpx

 

Dermia Solution Kasvohoito Tekee Ihmeitä – Uutuus Anti-Age Hoitolaitteet BellaHelenassa

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoidot Edustavat Alan Ehdotonta Huippua

Niin kutsutut anti-age kasvohoidot ovat kehittyneet valtavasti viimeisen 5 vuoden aikana. Yhä parempi teknologia mahdollistaa ainutlaatuisen hyviä kasvohoitoja. Dermia Solution anti-age kasvohoitolaitteet ja -aineet edustavat alan viimeisintä osaamista. Rypyt saadaan oikaistua ilman botoxia ja kauneusleikkauksia.  Dermia Solution hoidon tulokset heti ensimmäisen hoidon jälkeen ovat uskomattoman hyviä.

Dermia Solution Face Treatment Kauneushoitola BellaHelena Oulu

BellaHelena Aloitti Dermia Solution Anti-Age Kasvohoidot Oulussa

Dermia Solution anti-age kasvohoidot perustuvat biorevitalisaatio hoitoon, jonka avulla saadaan iho toimimaan täydellä kapasiteetilla. Ihon toiminta elävöityy näkyvästi, nopeasti ja pysyvästi. Hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet imeytyvät optimaalisesti. Iho herää korjaamaan itseään. Sterileillä Skinfaktor -laitteilla tehtävä kolmivaiheinen kasvohoito on erittäin tehokas. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan uskomattomia tuloksia. Suosittelemme Dermiaa kahden tai kolmen hoidon -sarjahoitona kotihoitotuotteineen, joka suunnitellaan sinulle yksilöllisesti!  Voiko yksi kasvohoito olla näin hyvä? Millaisia tuloksia Dermia Solution anti-age kasvohoidoilla saadaan aikaan?

Dermialla yli 40 vuoden kokemus ihonhoidosta, tehokkaat seerumit

Dermia Solution anti-age kasvohoitokonsepti on erittäin toimiva. Hoitokartoitus, kuorinta, mikroneulaus, naamio ja hoitoaineet muodostavat räätälöidyn taylormade -hoitokokonaisuuden. Kasvohoidot aloitetaan aina henkilökohtaisella konsultaatiolla, johon sisältyy:

  • oman hoitohistoriasi läpikäyminen (kosmetologia ja kosmetiikka); hoitolakäynnit, kotihoidot, käyttämäsi kosmetiikka
  • lähtötilanteen selvittäminen; ihosi koostumus ja nykytila (voidaan tehdä kasvoanalyysi kuvantamislaitteella)

Henkilökohtaisen kasvojenhoitokonsultaation tavoitteena on laatia sinun kasvohoidoillesi Dermia Solution aineista ja hoidoista ”resepti” jolla asetetut tavoitteet saavutetaan. Hoidot keskittyvät vahvistamaan, ravitsemaan ja tasapainottamaan ihoa. Dermia Solution kasvohoidoissa käytetään erityisen tehokkaita seerumeja, mutta myös ainutlaatuisia patentoituja steriilipäisiä mikroneulauslaitteita.

Mihin Dermia Solution Anti-Age Hoitojen Teho Perustuu?

Dermia Solution Anti-Age Kasvohoito Skinfaktor Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Dermia Solution kasvohoidoissa iho kuoritaan hellävaraisesti jatehokkaasti hedelmähappokuorinnalla. Hoidon kuorinta-aineet valmistetaan Espanjassa. Espanjalaisia hedelmähappokuorintaa, sen vaikuttavia aineita pidetään maailman parhaina. Kuorinnan jälkeen, kun ihohuokoset avautuvat, ihoon tehdään mekaanista käsittelyä joko kahdella tai kolmella hoitolaitteella. Steriilin hionnan ja mikroneulauksen (90 asteen kulmassa) tarkoitus on herättää iho aktiiviseksi ja avata se hoitoaineille. Laitekäsittelyjen jälkeen iho yleensä hieman punoittaa. Näin pitääkin olla. Iho aktivoituu. Skinfaktor -hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet voivat imeytyä optimaalisesti. Tämä tapahtuu erityisen aktiivisen naamion/maskin alla, joka nopeuttaa hoitavien aineiden tehoa ja imeytymistä. Dermia hoitoaineet ovat mikromolekyyleiltään pienen pieniä. Tästä on selvää tutkittua hyötyä hoidoissa.

Iho herää korjaamaan itseään. Kysymyksessä on maailman ensimmäinen mikroaktivointiprosessi, joka hoitaa, korjaa ja pehmentää ihoa hellävaraisesti. Lopputuloksena iho tuntuu raikkaalta, tiukentuneelta ja hyvin kosteutetulta. Jokainen Dermia -kasvohoidossa käynyt asiakkaamme on ihmetellyt peili kädessä hoidon upeaa lopputulosta. Dermia Solution kasvohoidot soveltuvat kaikille ihotyypeille – miehille ja naisille.

Uurteet ja Rypyt Häviävät

Skinfaktor ennen jälkeen kuva Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Dermia Solution kasvohoidoilla on saavutettu hyviä näkyviä tuloksia mm. Australia ja Espanjassa, joissa hoitoja on jo ehditty tehdä tuhansille ihmisille. Dermia Solution hoitojen 3. steriili hoitolaite on kehitetty uurteiden ja juonteiden käsittelyyn (botox neulahoitoja tai kiristysleikkausta ei tarvita). Mikäli et tarvitse uurteiden/ ryppyjen tasoitusta kasvohoito voidaan tehdä ilman uurrekäsittelyä. Tällöin kasvohoito tehdään kahdella hoitolaitteella.

Dermia Solution Kosmetiikka On Pakattu Refill Pulloihin

refill_instructions_small_numbers

Dermia Solution kosmetiikka on pakattu näppäriin ´refill´-pulloihin. Säästyt pullojen ja purkkien roskiin heittämiseltä.

Ensimmäisen ostoksen jälkeen ostat kotiisi vain vaikuttavia aineita hygieenisissä vaihtopakkauksissa. Lasipulloa tai -purkkia sinun ei tarvite ostaa kuin yhden kerran. Säästät luontoa ja rahaa. The peace of mind products! dermia

 

Dermia Anti-Age sarjahoito on tehokas

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä Dermia Solution luksushoitopaketteja, jonka hoitotulokset ovat 100% varmoja. Dermia kasvohoito on aivan ihana. Suosittelen sitä lämpimästi. Kosmetologiyrittäjänä olen vakuuttunui uudesta Dermia Solution kasvohoidosta. Dermia Solution hoitoja tekee itseni lisäksi myös muut BellaHelenan kosmetologit.Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Liiketiloissa

Varaa Nyt Aika Kasvohoitoon!

VARAA NYT AIKA DERMIA SOLUTION KASVOHOITOON – Vapaat ajat voit katsoa/varata netissä Avoinna24/7 sivuilla, etsi Dermia Solution kasvohoito https://bellahelena.avoinna24.fi/company/

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan

Dermia Solution Kasvohoito Tekee Ihmeitä – Uutuus Anti-Age Hoidot BellaHelenassa

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2019 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2019 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje