fbpx

Oletko tietoinen tästä?

Dermia Medical Kasvohoito Uutuus

Dermia Medical Microneedling – uudistava hoito, joka kiinteyttää kasvojen ihoa. Loistava apu aknearville. Hoito aktivoi ihoa ja sen omat korjausprosessit kiihtyvät. Iho tasoittuu sarjahoidolla kuukaudessa. Dermia Medical hoidot nyt BellaHelenassa.

Iho Alkaa Uudistua Voimakkaasti

Rypyt Katoavat Kasvoiltasi

Saat Taatusti Nuoremman Ihon

SOITA 044-5522802 JA KYSY LISÄÄ

5 Osainen Hoito Tekee Ihmeitä

Miellyttävä Kivuton Hoito

Ei Jätä Arpia Iholle

Mikrokanavat Sulkeutuvat Hoidon Aikana

Pitkäkestoinen Vaikutus

Alueita pystytään hoitamaan yksilöllisesti

Mikroneulauksen uusi aikakausi

Dermia Medical Microneedling

Dermia Medical -hoidoilla saadaan ainutlaatuisia hoitavia vaikutuksia kasvojen iholle ja myös muille ihonhoitoalueille (raskausarvet). Mihin neulausta tarvitaan? Laitteella tehdään iholle kivuttomasti ohuen ohuita mikrokanavi 25.000 kpl/min (hoito ei edellytä puuduttamista). Näitä mikrokanavia pitkin, ihoa hoitava seerumi hakeutuu ihon sisään. Seerumissa on runsaasti peptidejä ja entsyymejä, jotka lisäävät ATP:tä tuottavien mitokondrioiden määrää. Solut saavat näin hoidon aikana runsaasti uutta elinvoimaa. Hoidon ainesosat kaksinkertaistavat ihon kosteustason puolet tehokkaammin kuin yleisesti käytetty hyaluroni. Dermia Medical -neulaushoito käynnistää kasvojen iholle uusiutumisprosessin. Iho alkaa korjata itse itseään.

Medical Microneedling Before After Treatment Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Helena ja Markku Tauriainen Finland 100 Suomi

Dermia Medical Uudistava  Mikroneulaushoito 

Dermia Medical -laiteella tehtävät mikrokanavat (reiät ihossa) sulkeutuvat hoidon aikana, noin 20 minuutissa.  Hoito, sen vaikutus muuttuu biorevitalisaatioksi. Kotona käytettävät voiteet tehostavat hoitoa. DM -hoito on lähes kivuton, joten mitään puudutusta ei tarvita, eikä käytetä. Laitteen helläväraisesti liikkuvat neulat/ neulausosa on vaihdettava kertakäyttöinen steriili osa, jota ei uudelleenkäytetä. Katso kuva yllä.

1. Hedelmähappokuorinta

Voimakas kuorinta, puhdistusgeeli

2. Polyabraasio

Ainutlaatuinen timanttihionta

3. Medical Microneedling

Hellävarainen 90° asteen kulmassa tapahtuva neulaus

4. Seerumit 5. Wow maski

Seerumi ihon mikrokanaviin +steriili WOW-maski 20min

Ainutlaatuinen Dermia Medical Hoito

1) Hedelmähappokuorinta

IIho kuoritaan hoidon alussa voimakkaalla espanjalaisella hedelmähappokuorinnalla. Rasvat ja epäpuhtaudet pyyhitään lopuksi pois tehokkaalla puhdistusgeelillä.

2) Patentoitu polyabraasio hionta

Tämän jälkeen ihon kuollut orvaskesi poistetaan patentoidulla polyabraasio -menetelmällä. Hoitolaitteen päässä liikkuvat pienet laikat nostavat tehokkaasti kaiken ylimääräisen pois ihosta.

3) Dermia Mediacal -mikroneulaus

Puhtaalle kuoritulle iholle tehdään yksisuuntiasia mikrokanavia leveällä hoitopäällä 90° asteen kulmassa. Hellästi ihon läpi pintaa syvemmälle. Neulojen paksuun on 15% yhdestä millistä (0,15mm). .

3) Dermia Mediacal -mikroneulausalueet

Dermia Medical -neulojen iskusyvyyttä voidaan säädetään laitteen ohjausyksiköstä nenän, poskien, otsan ja silmäpussien iholle. Hoidossa ihosta ei nouse verta eikä imunesteitä.

4) Mikromolekyyliset hoitavat seerumit

Neulauksessa kasvojen iholle imeyttämään DIS-seerumia (mitochondrio booster seerum), jossa on runsaasti peptidejä ja entryymejä; lisäävät ATP:tä tuottavien mitokondrioiden määrää

5) Steriili WOW-maski viimeistelee hoidon

Neulauksen jälkeen kasvoille levitetään rauhoittava, steriili WOW-maski, joka nopeuttaa ihon sulkeutumista. Dermia neulauksessa syntyneet “ohuet reiät” sulkeutuvat jo hoidon aikana (n. 20min).

Dermia Medical – ainutlaatuisia hyötyjä aikaisempaan verrattuna

Dermia Medical -hoidoilla saadaan ainutlaatuisia hyötyjä aikaisempiin menetelmiin verraatuna. Toisin kuin laserhoidossa Dermia Medical mikroneulauksessa ihon ulointa kerrosta ei kuorita ja näin ollen vältytään esimerkiksi pigmenttimuutoksilta ja lisääntyneeltä UV-säteilyherkkyydeltä. Mikroneulauksessa ihon rakenne pysyy ehjänä, se ei ohene eikä hoidosta seuraa lainkaan arpeutumista. Hoidoilla saadaan ainutlaatuisia hyötyjä!

Dermia Medical Micronedling ihonlävistyslaite Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena & Paris Oy Suomi Finland 100

Dermia Medical mahdollistaa ihon käsittelyn erittäin hellävaraisella Ultra Fine Delivery System -hoitopäällä, miltei täysin ilman veren tai imunesteiden tihkumista. Tätä pidettiin aiemmin mahdottomana käsittelyn syvyyden vuoksi. Dermia Medical -hoitopään nanoteräsneulojen lävistyssyvyyttä voidaan säätää portaattomasti 0,6 mm ja 1,2 mm välillä. Yksi menetelmän eduista on laitteen kyky rajoittaa neulan lävistyssyvyyttä välittömästi jos käsiteltävän alueen iho on ohut ja sen alla on luuta tai rustoa (esim. otsassa). Säädettävän lävistyssyvyyden sekä jousituksen ansiosta myös jopa erittäin herkkien alueiden, kuten ylähuulen ja silmänympäryksien, käsittely on mahdollista.

Dermia Medical -hoitomenetelmä luo vastareaktioita aiheuttamattoman kuljetus-järjestelmän, jossa ravinteita viedään vapautuneille uusille soluille kuin myös jo olemassa oleville aktiivisille soluille. Solujen kyky tuottaa energiaa eli solun terveydelle oleellista ATP:tä (adenosiinitrifosfaatti) palautuu aiemmalle ihon nuorekkuutta ylläpitäneelle tasolleen tai jopa kiihtyy. Dermia Medical -hoitoprosessi on juonteikkaan, ryppyisen, elottoman ja epätasaisen ihon hoitamisen tulevaisuutta. Tämä teknologia ja ainesosien kuljetusjärjestelmä on käänteentekevä ja todella ainutlaatuinen nuorentava hoitomuoto. Vaikutus ihon kuntoon on helposti huomattavissa. Se mitä hoidon aikana tapahtuu ihossa, on myös helposti selitettävissä ja ymmärrettävissä.

Dermia Medical -hoidoilla saavutetaan kaikki ihon nuorennuksen hyödyt ilman kirurgisia toimenpiteitä. Iho nuorentuu ja erilaiset iho-ongelmat lieventyvät ihosolujen aineenvaihduntaa luonnollisella tavalla aktivoiden. Dermia Medical hidastaa ihon ikääntymisprosessia luonnollisesti, riskittömästi ja täysin turvallisesti. Siksi se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat näkyviä tuloksia ilman Botuliinia yms täyteaineita.

Dermia Medical mikroneulauksessa ohuen ohuilla teräsneuloilla tehdään iholle mikrokanavia, jotka sulkeutuvat hoidon aikana. Näin toimimalla aiheutetaan ihoon positiivinen trauma, mikä stimuloi ihon omaa paranemis- ja uusiutumisprosessia. Kasvutekijöitä vapautuu ja solujen toiminta vilkastuu. Tätä kutsutaan biorevitalisaatioksi. Aktivoituneet solut (fibroblastit) ja elastiset kollageenikuidut moninkertaistuvat. Hyaluronihappoa syntyy sisäisesti ja kantasolut aktivoituvat.

Varaa hoitoaika netissä

Yli puolet asiakkaistamme katselee vapaita aikoja BellaHelenan Avoinna24 palvelusta. Nettiajanvarausta on helppo käyttää tietokoneella, tabletilla ja mobiililla. Varaa aika hoitoon netissä!  Voimassa olevat tarjoukset klikkaa KUUKAUDEN TARJOUKSET -sivullle.
VARAA AIKA SULJE
Share This