fbpx

Black Friday 2019 Oulu

Kauneushoitola BellaHelenan Black Friday 2019 Tarjous -20% pe 29.11.2019 Kello 09-18

Kauneushoitola BellaHelena Oulu myy Black Friaday perjantaina 29.11.2019 Sothys, Dermia, Eckstein -hoitotuotteita -20% hintaan kello 09:00 alkaen.

Tarjous -20% ovh hinnoista on voimassa kauneushoitolassa tehdyistä ostoksista. Koskee myös Sothys ja Artdeco meikkejä. Tule nyt perjantaina ostoksille. Yllätyksiä!

Black Friday 2019 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys Dermia Eckstein -20% tarjouspäivä

Kannattaa Hyödyntää Tarjous

Nyt kannattaa hyödyntää BellaHelenan perinteinen kerran vuodessa annettava -20% tuotetarjous. Oiva tilaisuus ostaa esimerkiksi Secrets de Sothys lahjapakkaus (ovh 345€) pukinkonttiin -69€ alennuksella hintaan 276€. Upea lahjaidea!

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Sothys Gift Box Secrets De Sothys Black Friday 2018 Oulu

Secrets de Sothys® Tuotteet Ovat Lumoavaa Luksusta

SOTHYS DE SECRETS – AINUTLAATUINEN TIEDETUTKIMUS, RUUSUN KANTASOLUT, POSLIININKUKKAÖLJY JA VIHREÄ KEMIA. Auriacin puutarhan ruusupensaat, Monsieur Bernard Mas’n mukaan nimetty ruusulajike ja tiedetutkimus:

Sothys ruusun kantasolut ovat ainutlaatuinen kasvitieteellinen aarre! Viiden vuoden intensiivisen tutkimustyön tuloksena syntyi käänteentekevä bioteknologinen menetelmä, jonka avulla pystytään keräämään talteen parhaat kantasolut ja hyödyntämään täydellisesti niiden ylivertainen tehokkuus. Tuloksena jopa 360° asteen kiinteyttävä vaikutus entistä syvemmällä ihossa.

Muut aktiiviaineet 
1.) Posliininkukkaöljy: rauhoittava, antioksidanttinen ja uudistava vaikutus.
2.) Persikan lehtien glukaanit, jotka vahvistavat ihon luonnollista puolustuskykyä edistyksellisen stressiä poistavan ominaisuutensa ansiosta

BellaHelenan Tarjous -20% Kauneushoitolassa Kello 09-18

NYT KANNATTAA TULLA OSTOKSILLE Kauneushoitola BellaHelena myy Black Friaday perjantaina 29.11.2019 Sothys, Dermia, Eckstein -hoitotuotteet  -20% hintaan kello 09:00 alkaen.

Huom! Tarjous -20% ohjevähittäishinnoista on voimassa ainoastaan kauneushoitolassa tehdyistä ostoksista.

Dermia Cover Photo 2018 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

BellaHelenan Tarjous -20% Myös Dermia Solution Kasvohoitotuotteista

Kauneushoitola BellaHelena myy 29.11. perjantaina Dermia Medical ja Dermia Solution mikroneulaushoitoihin suunniteltuja kasvohoitotuotteita edulliseen -20% ovh hintaan.

Tarjous koskee mini-tuubi- ja peruspakkauskokoja.

Ihoa voimakkaasti uudistava Dermia mikroneulaus

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Skinfaktor Dermia Microneedling Face Treatment Photo

Sothys® Kausihoito Uutuus Vanilija Passionhedelmä 79€

Kauneushoitola BellaHelena Divi Featured Image 700x395px Helena & Paris Oy Suomi Finland

Sothys syksyn ja talven 2018/2019 uutuus kausihoito on hedelmäinen vanilija ja passion. Se tunnetaan antioksidanttisista vaikutuksista. Kasvohoito tuo vitamiineja tai mineraaleja ihollesi, jotka pehmentävät ihoa.

Kukkaisen hedelmäinen vanilija ja passion tuoksu hellii. Iho kaipaa kosteutta ja runsaasti mineraaleja. Kausihoito antaa iholle ravitsevaa pehmeyttä, suojaa ja vahvistaa solujen hapenottokykyä. Hoidon voit ostaa myös lahjakorttina   https://holvi.com/shop/kauneushoitolabellahelena/

Mikä ihmeen Black Friday?

Black Friday (musta perjantai) on kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai, jota pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Black Friday on kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, kun kaupat myyvät erilaisia tuotteita alennettuun hintaan.

Black Friday on siirtynyt ainakin Yhdysvalloissa entistä enemmän verkkokauppoihin. Alennuspäivänä tehtyjen verkko-ostosten arvo ylitti ensimmäistä kertaa miljardin dollarin rajan vuonna 2012. Suurin osa tarjouksista koskee kulutuselektroniikkaa kuten televisioita, kännyköitä ja musiikkisoittimia.

Black Friday Wikipediassa: Nimitys ”Black Friday” juontaa juurensa Philadelphiaan 1950- tai 1960-luvulle. Tuolloin kiitospäivän jälkeistä päivää alettiin kutsua mustaksi johtuen vilkkaasta liikenteestä, joka työllisti poliisia.

Myöhemmin termi levisi ympäri Yhdysvaltoja, ja sen merkitys yhdistettiin kirjanpidossa käytettäviin väreihin. Alkuvuosi on useille kaupoille vielä tappiollista eli tilinauhoissa punaista, mutta Black Fridaysta eteenpäin tehdään voittoa – eli mustalla kirjattavaa tulosta.

Black Friday 2019 Kauneushoitola BellaHelena Oulu tarjouspäivä 

BellaHelena Black Friday 2019 Oulu Kasvohoitotuotteet tarjoushintaan -20%

BellaHelenan Black Friday tarjouksen -> kaikki hoitotuotteet -20% voi ostaa vain  perjantaina 29.11.2019

Yrittäjä-SKY-Kosmetologi-Helena-Tauriainen-Kauneushoitola-BellaHelena-Oulu-2017Kauneushoitola BellaHelenassa Tehdään Sothys Kauneusmatkoja, Jotka Päättyvät Aina Upeasti!

VARAA NYT AIKA KÄTEVÄSTI NETISSÄ

BellaHelena Black Friday 2018 Oulu

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje