fbpx

Kauneusklinikkapäivä Jälleen Oulussa Täyttöhoitoja Ammattilaisten Tekemänä

BellaHelenan Kauneusklinikka Oulussa – jälleen on mahdollisuus saada täyttöhoitoja kuten botuliini, hyaluroni, kiristävät mesolangat, plasma liner hoidot jne. ammattilaisten tekemänä Oulussa

Kauneushoitola BellaHelena järjestää Oulussa kauneusklinikkapäiviä jolloin sinulla on mahdollisuus saada täyteainehoitoja, kuten botuliini, hyaluroni ja mesolangat.

Katso seuraava kauneusklinikka päivä tältä sivulta

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Meso Treads Treatment Photo Markku Tauriainen Finland

Täyteainehoidot ovat naisen tai miehen valinta ilmeen kohottamiselle ja piirteiden nuorentamiselle ilman veitsen alle joutumista.

Kun tekijänä on ammattilainen, lopputulos on luonnollinen eivätkä kasvojen ilmeet rajoitu. Tulokset saadaan välittömästi hoidon jälkeen ilman erillistä toipumisaikaa tai sairaslomaa.

Täyteaineet ovat turvallinen ja luotettava tapa kohentaa ilmettä ja häivyttää epätoivottuja ryppyjä tai arpia.

Hoitohoidot tehdään kokeneiden ammattilaisten toimesta kauneusklinikkapäivillä 4-5 kertaa vuodessa kysyntään perustuen.

BellaHelena Kauneusklinikka Mesolangat button

Mesolangat Kohottavat Kasvojen Piirteitä – Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Mesolankojen avulla voidaan kohottaa laskeutuneita kasvoja.

Toimenpiteessä käytetään ohuita steriilejä nano- tai cogilankoja, joista käytetään yleisnimitystä mesolangat.

Lankoja asennetaan ihon alle kasvojen dermikseen tai rasvakerrokseen.

Biohajoavat nanolangat liukenevat noin kolmessa kuukaudessa (cogilangat hitaammin), mutta kollageeniä kiihdyttävä ja ihoa kiinteyttävä vaikutus kestää hoitoalueella 1,5 – 2 vuotta. Lankoja on siis kahdenlaisia.

Mesolankoja asennetaan yleensä putkineulojen avulla 10, 20 tai 30 kappaletta, kun taas vahvempia kiristäviä COG-lankoja (2-3 kpl) käytetään niin kutsuttujen bulldoggien kohottamiseen/ poistamiseen.

Kenelle mesolangat sopivat?

Puhutaan +40 vuotiaiden ihmisten kasvoista, joille hoitotoimenpiteellä saadaan uutta nuorekasta ilmettä muutamalla ja kohottamalla kasvojen laskeutunutta ihoa.

Mistä on kysymys? Katso BellaHelena 3D Mesolangat Infographics kuva alla.

Mesolangat Oulu Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland 3D Mesolangat Infographics

Huulten Täyttö Ja Muotoilu

Kauneusklinikka Oulu auneushoitola BellaHelena Oulu Helena Tauriainen SKY Kosmetologi Botox Hyaluronihappo Täyteainehoidot Anita Viktor Beautiful woman gets an injection in her lips in Finland

Huulia pidetään kasvojen keskipisteenä. Hoidetut huulet ovat kauniit.

Aina omat huulet eivät kuitenkaan miellytä/riitä, koska ne voivat olla epäsymmetriset tai kapeat.

Esimerkiksi suupielet saattavat osoittaa alaspäin, vaikka mieli olisikin iloinen.

Huulissa ja niiden ympärillä voi olla juonteita, eikä huulirajakaan oikein erotu. Joidenkin ihmisten huulet ovat luonnostaan ohuet ja huuliraja epäselvä.

Monia huulten täyttö voi alkaa kiinnostamaan, jos ja kun huulet menettävät täyteläisyyttään iän myötä.

Toimenpide On Helppo, Nopea, Kivuton Ja Turvallinen

Huulipigmentointi Oulussa Uudenlainen huulien pehmeämpi kevyt sävytys Kosmetologi Emma Kaasalainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland

Huulten muotoilu ja täyttö sopii kaikille, jotka tahtovat saada täyteläisyyttä ja symmetrisyyttä huuliinsa tai muotoa huulirajaansa.

Hyaluronihappopohjainen täyteaine on varmasti oikea valinta, jos haluat luonnollista, hienovaraista mutta silti havaittavaa muutosta huuliin.

Huom! Hyaluronihappo on luonnossa ja ihmiskehossa esiintyvä sokerimolekyyli, joka pystyy sitomaan itseensä satakertaisen määrän kosteutta.

Kun ihoon injektoidaan hyaluronihappoa, ihonalaiskudoksen tilavuus esim. huulten alueella kasvaa. Hyaluronitäyttö on aina pistoshoito. Hyaluronia ei siirry ihon alle painekynillä.

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

10 + 14 =