fbpx

BellaHelenan Internet Sivut Uudistuvat

Kauneushoitola BellaHelena Hinnasto Internet Sivut Uudistuvat 2017 Helena & Paris Oy Oulu Finland

Kauneushoitola BellaHelenan internet sivuja päivitettiin ensimmäisen kerran 2013. Uuden kauneushoitolan toiminta käynnistyi Oulussa marraskuun 1. päivänä 2012. Ensimmäiset nettisivut tehtiin Wix nimiseen alustaan, josta siirryttiin heti kohta WordPress pohjaisiin sivuihin Lumolink /Artem Daniliantsin avustuksella. Artem piti Oulussa todella hyviä luentoja WordPressin hyödyntämisestä liiketoiminnassa Nuorkauppakamarin tilaamana. Esimerkiksi WordPress tutuksi päivässä materiaalin löydät Lumolink Slidesharesta. Hyväksi havaittu, 5 vuotta sitten rakennettu BellaHelena.fi sivusto, on ollut kovassa käytössä. BellaHelenan wordpress sivuja on avattu huimat 452743 kertaa viimeisen 4 vuoden aikana. Alla ruudunkaappaus Google Analytics tiedoista. Niin miksi sivustoa pitää nyt muuttaa/ päivittää?

Kauneushoitola BellaHelena Google Analytics Tilasto 2013-2017 Internet Sivut Uudistuvat 2017 Helena & Paris Oy Oulu Finland

Vanhat ja Uudet Sivut Ovat Käytössä Yhtäaikaa Siirtymäajan

Viisi vuotta sitten puhuttiin voimakkaasti siitä, että nettisivuja aletaan kohta lukemaan Suomessakin mobiililaitteilla (älypuhelimet, tabletit). BellaHelenan sivut muutettiin wordpress alustan avulla responsiiviseksi, jolloin sivut aukeavat kaikilla laitteilla, myös älypuhelimilla. 2013 BellaHelenan sivuja luettiin 22% mobiilisti ja 78% tietokoneen ruudulta (PC). Tämä on 5 vuodessa kääntynyt päälaelleen. 2017 BellaHelenan nettisivuja on avattu ja katseltu 79% mobiililaitteilla ja 21% tietokoneen ruudulta.  Niinkutsuttu “MobileFirst” tai “Mobile One” maailma lähenee. Tästä johtuen olemme päättäneet siirtyä nopeampiin ja paremmin mobiililaitteissa avautuviin sivuihin. BellaHelenan Internet Sivut Uudistuvat -projekti aloitettiin kesällä 2017. Täyssiivoukseen verrattavasta uudistuksesta vastaa mieheni Markku Tauriainen, joka on ollut BellaHelenan digimedian, brändin ja markkinoinnin takana yrityksen perustamisesta asti. Pienen siirtymäajan jälkeen BellaHelenan nettisivut tulevat olemaan selkeämmät, toimivammat ja mobiilisti nopeammin avautuvat. Vanhat ja Uudet sivut ovat käytössä yhtäaikaa siirtymäajan. Tavoitteena on, että uudet sivut ovat 100% tolpilla PE 3.11.2017 mennessä, jolloin pidämme BellaFemme naistenillan 5v. juhlan kunniaksi.

UUDET SIVUT  https://bellahelena.fi  toimivat myös mobiililaitteissa

Kauneushoitola BellaHelena 2017 BeFanky cover 5 years 01.11.2017 Helena & Paris Oy Oulu

Siirtymäaikana voit myös surffailla Kauneushoitola BellaHelena Facebook sivuilla =) https://www.facebook.com/kauneushoitolabellahelena/

Kauneushoitola BellaHelena 5 years anniversary 2017 Oulu Finland

BellaHelenan Internet Sivut Uudistuvat

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

2 + 12 =