fbpx

BellaFemme Naistenilta Onnistui Mukavia Muistoja Joulukuu 2012

BellaFemme Naistenilta Onnistui Mukavia Muistoja Joulukuu Kauneushoitola BellaHelena Oulu

BELLAFEMME NAISTENILTA BELLAHELENASSA

Ensimmäinen BellaFemme-ilta pidettiin BellaHelenassa 13.12.2012. Rennon tapahtuman saivat aikaan seuraavat:

Oulun Insinöörit ry.
Kauneushoitola BellaHelena (ehostus, meikki)
ParturiKampaamo Jörö-Jukka (ammattikampaajat)
LumoImage/ Petteri Löppönen (ammattivalokuvaaja)
Inspire Me Myyntikoulutus (Markku Tauriainen)
Kaasa – LCF Life Coach (Anna-Kaisa Rautio)

Tapahtuma rakennettiin seuraavalaisella teemalla:

Tapahtuman keskiössä oli Wine & Dine Social Piazza, jolta oli pääsy Life Style Ateljeéhen ja LinkedIn Bistroon, Foto Studioon, Pop-Up Kampaamoon jaBellaHelenan Make Up Studioon. Tilaisuus pidettiin  Kauneushoitola BellaHelenassa.

Wine & Dine Social Piazza oli pääaula-alue, jossa osallistujat saivat rennossa ympäristössä nauttia tarjolla olevia virvokkeita ja ihanaa salaattia sekä verkottua muiden läsnä olevien henkilöiden kanssa. LifeStyle Ateljeé oli Life Coach Anna-Kaisa Raution pitämä workshop, jossa hän antoi valmennusta oman minän hallintaan ja kehittämiseen pienemmissä ryhmissä. BellaFemme – maalaa tulevaisuutesi!

LinkedIn bistro oli Markku Tauriaisen pitämä workshop, jossa annetiin neuvoja ja ohjeita LinkedIn profiilin rakentamisesta ja tehokkaasta verkottumisesta (miksei myös cv tai käyntikortti tilauksiinkin). Fotostudio oli ammattivalokuvaaja Petteri Löppösen LumoImage Valokuvaus Studio jossa hän otti vieraista edustavan henkilökuvan LinkedIn + sosiaalisen median käyttöön. Kuvauspisteenä käytetettiin myös läheistä sohvaa, jossa otettiin kuvia ystävien kera, jotta hieman rennompi minä pääsi oikeuksiin. Team BellaHelena Jörö Jukan kampaajilla vahvistettuna huolehti kuvattavien henkilöiden meikistä ja hiuksista, jotta voitiin valloitaa kamera ja koko maailman.

BELLAFEMME ILTA OLI MYÖS KUVAUKSELLINEN MENESTYS

Markku Tauriainen henkilökuva BellaHelena illasta kuvaaja Petteri LöppönenBellaFemme naisten ilta oli ensimmäinen tilaisuutemme, jolla toiminta käynnistyi. Ilta onnistui yli odotusten.  Osallistujat saivat itselleen huippuvalokuvia. Se oli illan tavoite. Kaikki meni niinsanotusti putkeen!

Markkukin sai BellaFemme illasta hyvän henkilövalokuvan itselleen. Oheinen kuva on nyt INSPIRE ME kirjailijan About.me profiilin pääkuva. INSPIRE ME -kirjan englanninkielinen versio julkaistiin Markku Tauriaisen blogissa vuoden 2013 aikana kappale kerrallaan. Voit lukea kirjaa ilmaiseksi osoitteessa http://markkutauriainen.com

Oikein paljon kiitoksia kaikille BellaFemme tilaisuuteen osallistujille. Saimme jotain ainutlaatuista ja uutta aikaan. Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen – toivotammekin oikein hyvää uutta vuotta 2013!

Tavataan BellaFemme illoissa =) kuin myös BellaHelenassa!

Team BellaHelena

KATSO KUVIA BellaFemme Naistenilta Onnistui mukavia muistoja Joulukuu 2012

 

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje