fbpx

Kosmetologi saa töitä

Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Etsimme kosmetologia BellaHelenan tiimiin

Etsimme kosmetologia BellaHelenan -tiimiin kasvohoitojen ja volyymi ripsipidennysten tekijäksi LashLovers ripsikuiduille.

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota yhden vakituisen kosmetologin työpaikan koeajan jälkeen, jos kaikki kohdallasi onnistuu. 

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua esimerkiksi iColor kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai jopa täyteainehoitoihin. Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä. 

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja todella aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelma paikka tarjolla. Voimme ottaa harkiten uusia työntekijöitä keväällä ja syksyllä.

Rekrytointia hoitaa mieheni Markku. Ota rohkeasti yhteyttä. Tervetuloa BellaHelenaan. Ystävällisin terveisin, Helena Tauriainen, yrittäjä, SKY-kosmetologi

Tule BellaHelenan 🙂 Mukavaan Tiimiin

Kauneushoitola BellaHelena sijaitsee hyvällä rauhallisella paikalla Oulun kaupungintalon vieressä. Mukavat asiakkaat ja mukavat työkaverit odottavat uutta kosmetologia BellaHelenan tiimiin.

Lähetä CV Sähköpostilla

Odotamme sinulta sähköpostia. Tee vapaamuotoinen CV itsestäsi ja lähetä se sähköpostitse Markulle, joka hoitaa BellaHelenan rekryä. Valokuva mukaan!

MITÄ VAPAAMUOTOISESTA HAKEMUKSESTASI TULISI LÖYTYÄ?

Kerro itsestäsi. Työhakemuksessa tämä tarkoittaa sitä, että kerrot osaamisestasi/kompetenssistasi, jotta voimme arvioida, että miten tulisit pärjäämään annetuissa työtehtävissä tiimin jäsenenä BellaHelenassa. On myös tärkeää kertoa omasta koulutustasosta, harrastuksista, elämäntilanteesta ja tulevista suunnitelmista seuraavalle vuodelle, kahdelle ja viidelle vuodelle. Jos sinulla on joku joka voi suositella sinua, ole hyvä ja mainitse se.  Muista lähettää valokuva itsestäsi.

Tarvittaessa voit tilata lisäohjeita CV:n tekemiseen jättämällä sähköpostia alle

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2019 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2019 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Share This