fbpx

Kosmetologi saa töitä

Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Etsimme kosmetologia BellaHelenan tiimiin

Etsimme kosmetologia BellaHelenan -tiimiin kasvohoitojen ja volyymi ripsipidennysten tekijäksi LashLovers ripsikuiduille.

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle työpaikan koeajan jälkeen, kun kaikki kohdallasi onnistuu. 

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitaja tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä. 

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja todella aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelma paikka tarjolla. Voimme ottaa harkiten uusia työntekijöitä.

Rekrytointia hoitaa mieheni Markku. Ota rohkeasti yhteyttä. Markku suorittaa haastattelun ja järjestää työnäyttöajan. Tervetuloa BellaHelenaan. Ystävällisin terveisin, Helena Tauriainen, yrittäjä, SKY-kosmetologi

Tule BellaHelenan 🙂 Mukavaan Tiimiin

Kauneushoitola BellaHelena sijaitsee hyvällä rauhallisella paikalla Oulun kaupungintalon vieressä. Mukavat asiakkaat ja mukavat työkaverit odottavat uutta kosmetologia BellaHelenan tiimiin.

Lähetä CV Sähköpostilla

Aivan ensimmäiseksi odotamme sinulta sähköpostia. Tee vapaamuotoinen CV ja lähetä se sähköpostitse Markulle, joka hoitaa BellaHelenan rekryä. Valokuva mukaan!

MITÄ VAPAAMUOTOISESTA HAKEMUKSESTASI TULISI LÖYTYÄ?

Kerro itsestäsi. Työhakemuksessa tämä tarkoittaa sitä, että kerrot osaamisestasi (kompetenssi), jotta voimme arvioida, että miten selviytyisit annetuissa työtehtävissä tiimin jäsenenä BellaHelenassa. On tärkeää kertoa omasta koulutustasosta, harrastuksista, elämäntilanteesta ja tulevista suunnitelmista seuraaville vuosille. Jos sinulla on joku joka voi suositella sinua, ole hyvä ja mainitse se.  Muista lähettää valokuva itsestäsi.

Tarvittaessa voit tilata lisäohjeita CV:n tekemiseen jättämällä sähköpostia alle

Share This