fbpx

Huom! Ilmoittautuminen tilaisuuteen tehdään netin yli BellaHelena Eventbrite alustassa. Kun klikkaat yllä olevaa ILMOITTAUDUN MUKAAN nappia pääset BellaHelenan Eventbrite sivuille, johon aukeaa REKISTERÖIDY nappula tiistaina 22.10.2019 klo 07:00. Ilmoittautua voi siis tiistaista 22.10. klo 07:00 alkaen.

Asiakasilta Perjantaina 01.11. klo 18:00 alkaen Vuodet vierivät BellaHelena täyttää 7 vuotta  Asiakasilta perjantaina 01.11.2019 BellaHelena täytti 7 vuotta

Kauneushoitola BellaHelena täyttää 7 vuotta. Järjestämme jälleen kerran asiakasillan kauneushoitolan tiloissa. Ohjelmassa on meikkausta, kestokynsiä ja muuta mukavaa ohjelmaa. Tarjoamme ihku ihanaa salaattiapanjalaista viiniä ja raikasta juomaa. Ilmoittaudu!

Kauneushoitola BellaHelena järjestää perjantaina 01.11.2019 klo 18:00 alkaen perinteisen BellaFemme asiakasillan kauneushoitolan tiloissa. Juhlimme BellaHelenan 7v. synttäreitä työpäivän päätteeksi yhdessä asiakkaiden kanssa.

Asiakasilta perjantaina 01.11.2019 ento ilta Kauneushoitola BellaHelenassa

Illan Teemana On Kasvohoidot Ja Mikroneulaukset

Illan Teema: Sothys Uutuudet Ja Mikroneulaukset

Illan teemana on Sothys uutuudet sekä uudet ikääntymisen muutoksia hidastavat erikoiskasvohoidot. Voit myös kysyä lisää tehokkaista Dermia mikroneulaushoidoista.

Sothys kauneustalolta on tullut jälleen aivan upeita uusia tuotteita ja hoitoja. Illan aikana sinulla on mahdollisuus keskustella hoidoista ja varata myös hoitoaikoja.

Kaikki tuoteostokset teet asiakasillassa alennetuilla -% hinnoilla.

Meikkaamme Blue Envoûtant -uutuus meikeillä

Sothys meikit ovat aivan huippua. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua todella upeaan meikkisarjaan BellaHelenassa. Meikkaamme illan aikana upeita meikkejä. Teemme myös nonstoppina Shellac kestolakkauksia.

Sothys Trendimeikki Bleu Envoûtant Lumoava SIninen nyt BellaHelenassa

Kaikille 7v. asiakasillan osallistuville on luvassa pieni yllätyspalkinto ja muutakin mukavaa.

Hyvää Salaattia, Kuplivaa juomaa Ja Viinejä – Lisäksi

Illan Teemana Sothys Kasvohoidot Ja Mikroneulaukset

Illan teemana on uudet ikääntymisen muutoksia hidastavat erikoiskasvohoidot ja mikroneulaushoidot. Sothys kauneustalolta on tullut aivan upeita uusia tuotteita ja hoitoja. Illan aikana sinulla on mahdollisuus keskustella hoidoista ja varata myös hoitoaikoja. Kaikki mahdolliset ostokset teet asiakasillassa erikoishinnoin.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje