\"fbpx\"

Artdeco Scandalous Eyes Uutuusmeikit Saapuneet

Artdeco Scandalous Brows Kauneushoitola Bellahelena Oulu Finland

Artdeco Scandalous Eyes Uutuusmeikit Saapuneet Kauneushoitola BellaHelenaan, Nyt Oulussa!

ARTDECO Scandalous Eyes -uutuusmeikissä huomio keskittyy unohtumattomasti silmiin. Kokoelma on täynnä uutuuksia, joilla loihditaan upea katse: näyttävät, runsaat ja ihanasti kaartuvat ripset ja kasvoja kauniisti kehystävät kulmat ovat tämän syksyn ohittamaton juttu. Innovatiiviset kulmatuotteet, uusi ripsiväri ja värilliset rajaukset saavat katseen sykähdyttävästi loistamaan!

Gel Cream for Brows long-wear peittää kulmien aukkopaikat ja tehostaa kulman luonnollista muotoa. Geelimäinen väri on kuivuttuaan vedenkestävä. Sävyinä “mocha” nro 12, “walnut” nro 18 ja “driftwood” nro 24. Levitä kulmiin sävy napakalla, viistolla 2 in 1 Brow Perfector -kulmasiveltimellä. Sivellin sopii niin voidemaisille kuin puuterimaisille kulmaväreille. Harjapäällä voi kulmien lisäksi siistiä myös ripset.

Näyttävät 3D Kulmat Helposti

3D Kulmat Artdeco Brows Kyna Kauneushoitola Bellahelena Oulu Finland

Teet näyttävät 3D-kulmat helposti Brow Duo Powder & Linerilla. Kynällä piirrät puuttuvat karvat kulmien aukkokohtiin, ja sienimäisellä päällä levität puuterimaisen värin: tuloksena on luonnolliset, hienovaraisesti sävytetyt ja tuuhean näköiset kulmat. Saatavana sävyissä “deep forest” nro 16, “hot cocoa“ nro 22 ja “golden taupe“ nro 28.

3D Kulmat Artdeco Brows Step 2 Kauneushoitola Bellahelena Oulu Finland

Artdeco Scandalous Eyes BellaHelena Oulu

Artdeco Scandalous Eyes Brows Set Kauneushoitola Bellahelena Oulu Finland

Scandalous Lashes Mascara nro 1 “x-treme black” takaa syvän mustaa runsautta, pituutta ja kaarevuutta ripsiin. Jo ensi vedosta ripset näyttävät tyrmääviltä! Scandalous Lashes Mascaran innovatiivinen, suuri taipuisa kumiharja annostelee väriä juuri sopivasti ja erottelee ripset täydellisesti. Scandalous Lashes Mascara saa ripset näyttämään upeilta: ripsivärin sisältämät vahat vahvistavat ja tuuheuttavat ripsiä pitäen ne samalla taipuisina.

Vastustamaton tyyli täydentyy Eyelashes-irtoripsillä: näyttävät nro 12 ja luonnolliset nro 14 täydentävät kauniisti omaa ripsilinjaa. Läpinäkyvä liima on täysin huomaamaton, lisäksi ripset voi ottaa varovasti irti ja käyttää uudelleen.

Irtoripset voi tarkasti ja helposti kiinnittää Easy on – Lash Applicatorin avulla. Kekseliäs apu muistuttaa pinsettejä. Sen avulla on helppo löytää luonnollinen ripsilinja, ja ripsinauhan saa asetettua paikoilleen siististi ja oikein. Ruostumatonta terästä.

Upea silmämeikki syntyy nyt kätevästi missä tahansa! Lash & Line Duo on täydellinen monitoimituote: samassa pakkauksessa kestävä ripsiväri ja toisessa päässä ripsivärin sävyinen kajal-väri. Kajalin miellyttävän pehmeä, erittäin pigmenttipitoinen värimassa levittyy sulavasti, ja sitä voi käyttää ja häivyttää kuin luomiväriä. Valitse smoky eyes -meikkiin musta nro 1 “black temptation”, ja katsetta avartavaan meikkiin nro 2 “eyes wide open”, jossa yhdistyvät musta ripsiväri ja valkoinen kajal, joka saa silmät loistamaan kun lisäät sitä sisäluomelle. Saatavana myös sävy-sävyyn sykähdyttävä sähkönsininen “electric blue” nro 3 ja syvän petrolin vihreä “enchanted petrol” nro 4. Lash & Line Duo sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille

Upea silmämeikki syntyy helposti Long-wear Eyeshadows -luomiväreillä. Niissä on runsaasti pigmenttiä, mutta kevyen, silkkisen koostumuksen ansiosta niitä on helppo käyttää. Voidaan levittää kuivana tai kosteana, sekä käyttää rajauksena. 12 laadukasta sävyä mattana ja 14 satiinin hohtoista, tyylikästä helmiäissävyä, joista uusimmat sävyt 216 ja 236 saapuivat syksyksi Sound of Beauty -meikkien kanssa. Värinapit ovat totuttua kookkaampia, 1,5 tavallisen mosaiikkiluomivärinapin kokoisia. Luomiväri on hajusteeton.

Näyttävät Kulmat (10€) Kympillä Pe 07.10.2016 klo 10-18

Uusi Kosmetologi Saara Peltola Aloitti Kauneushoitola Bellahelena Oulu Finland

Tule nyt Kauneushoitola BellaHelenaan! Uusi kosmetologimme Saara Peltola tekee koko perjantaipäivän 07.10.2016 klo 10-18 näyttäviä 3D kulmia Artdeco uutuusmeikeillä. Hinta ei päätä huimaa – vedenpitävät 3D kulmat 10€, kulmien ja ripsien kestovärjäys 20€ ja UV-kestolakatut kynnet 35€ (kestokynnet hinta sis. yhden värin, ei koristelisäyksiä, ei ranskalaiset) VARAA AIKA Saara Peltolalle internetissä BellaHelenan Avoinna24 -palvelussa. Huom! Löydät nämä erikoishintaiset (voimassa vain pe 07.10.2016) tarjoukset ensimmäisenä kohdasta 10 TARJOUKSET. BellaHelenassa teet hyvät meikkikaupat helposti, Saara opastaa myös Artdeco meikeissä =)

Lokakuussa On Muitakin Hyviä Tarjouksia

Kauneushoitola BellaHelena Oulu LashLovers Volyymiripsipidennykset Emma Kaasalainen Kaleva.fi paraati

Upeat Volyymiripset + Huolto Nyt Pakettihintaan 175,00€

Nyt volyymiripsipidennykset ja seuraavaa volyymihuolto Emmalle pakettihintaan 175,00€. Huollolle, joka varataan hoidon yhteydessä jää hintaa 60,00€. BellaHelenassa saat todella upeat ripsipidennykset, ripsiin erikoistunut kosmetologimme Emma Kaasalainen on asiakkaiden mielestä osaaja. Tarjous on voimassa lokakuun 2016 (vapaat ajat täytetään varausjärjestyksessä). Emmalle on myös Alexandria sokerointitarjous – bikini, sääret ja kainalot – sen hinta lokakuussa on 82,00€.  Myös Emmalle voit varata ajan internetissä BellaHelenan Avoinna24 -palvelussa.

Pikkujoulut lähestyvät, BellaHelena täyttää 4 vuotta!

Yrittäjä SKY-Kosmetologi Helena Tauriainen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2016 Liiketiloissa

Pari kuukautta ja kalenterit alkavat täyttyä pikkujoulukutsuista. Syksyn vaihtuessa talveen on hyvä käydä ainakin yhdessä kasvohoidossa. Iho kaipaa kosteutta pitkän ihanan kesän jälkeen. Juhlimme BellaHelenan 4v. synttäreitä kuukauden päästä pe 04.11.2016 ja järjestämme BellaFemme naistenillan, jossa on taas mukavia nonstop-kauneuspisteitä, tarjoilua ja ihanaa salaattia – Tervetuloa BellaHelenaan! Yst tv Helena Tauriainen, yrittäjä, SKY-kosmetologi PS. Upea Sothys -uutuus on tulossa joulumyyntiin, se on ihan wow! Anita ja Viktor/Universal Beauty -kauneusklikka marraskuun loppupuolella.

Artdeco Scandalous Eyes Uutuusmeikit Saapuneet

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

15 + 9 =