fbpx

Antioxidantteja Sisältävä Kasvohoito Uutuus

Kauneushoitola BellaHelena 2016 Sothys Kirsikka Karviainen Kasvohoito Uutuus

Sothys Kirsikka-Karviainen Kausikasvohoito On BellaHelenan Antioxidantteja Sisältävä Kasvohoito Uutuus – Talvella ja talven jälkeen kasvojen iho tarvitsee erityistä hoitoa ja huomiota. Iho kaipaa kirkkautta ja uutta elinvoimaa. Sothus kirsikka-karviainen on juuri tällainen; ihon hapenottokykyä parantava kausihoito. Karviainen on tehokas antioxidantti ja kirsikkauute kosteuttaa. Kausihoidon mineraalien teho auttaa kohtaamaan kevään ja vitamiinien teho valmistaa kesään.

SOTHYS UUTUUS – Kirsikka-Karviainen kasvohoito nyt 79€

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Facebook post 02_2016 Sothys Kirsikka Karviainen Uutuus kasvohoito

Sothys Kirsikka-Karviainen kausihoito parantaa ihon hapenottokykyä ja yhdistää kronobiologian edut. Se sopii kaikille ihotyypeille; miehille ja naisille. Kasvohoito sopii erityisesti väsyneelle elottomalle iholle. Hoidon jälkeen iho on ihanan säteilevä.

SOTHYS KIRSIKKA-KARVIAINEN KAUSIHOITO 60min (hoidon kulku)

  • Ihotyypin mukainen Duo puhdistus
  • 2-in-1 kuorinta
  • Hierontavoide/kasvohieronta
  • Peel of naamio
  • Cure oxy vitamis seerumi tai cure oxy minéraux
  • Ihotyypin mukainen voide

SOTHYS KIRSIKKA-KARVIAINEN HOITOSARJA

Kirsikka karviainen Sothys tuotteet KAuneushoitola BellaHelena UutuusSothys on kehittänyt kaksi aivan uutta hoitotuotetta kirsikka-karviainen kausihoitoon:

Crème douceur hale progressif

Kevyesti itseruskettava emulsio, joka säännöllisesti käytettynä antaa asteittain syvenevän, luonnollisen sävyn kasvoille. Tuote sisältää kirsikka- ja karviaisuutteen lisäksi karitevoita ja glyseriiniä, jotka antavat iholle miellyttävän pehmeyden. Itseruskettavana ainesosana on DHA:n ja erytruloosin synerginen yhdiste. Tuotetta voidaan käyttää sellaisenaan tai päivittäisen hoitovoiteen alla.

Masque fraicheur defatigant visage & yeux

Uusi geelimäinen naamio, joka sopii myös silmänympärysiholle! Vaikuttavina aineina kirsikan ja karviaisen lisäksi mm. rauhoittava murattiuute, kiinteyttävä di-peptidi sekä huokosia supistava hamamelisuute. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle, anna vaikuttaa n. 5-10 min ja huuhtele. Viimeistele ihotyypin mukaisella hoitovoiteella.

Hemmottelu jatkuu kotona…

Sothys Kauneushoitola Oulussa Kauneushoitola BellaHelena 2 vuotta SKY kosmetologi Helena Tauriainen

Olisko nyt aika varata aika kasvohoitoon?

Sothys Kirsikka-Karviainen Kausikasvohoito On BellaHelenan Antioxidantteja Sisältävä Kasvohoito Uutuus – varaa nyt aika BellaHelenan Ajanvaraus 24/7 -palvelusta. Löydät hoidon kohdasta 02 TARJOUKSET,

BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina loisteliaasti –VARAA AIKA NYT!

Artdeco Artic Beauty Banner Kauneushoitola BellaHelena 2015

Jäätävä Uutuus Artdeco Arctic Beauty Meikit | Nyt BellaHelenasta

Antioxidantteja Sisältävä Kasvohoito Uutuus

 

 

 

 

 

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje