Ainutlaatuinen Dr Eckstein Korjaava Repair Treatment Kasvohoito – Kauneushoitola BellaHelena Oulu  

Eckstein Decolte 2014 BellaHelena Oulu - Ainutlaatuinen Dr Eckstein Korjaava Repair Treatment Kasvohoito

Upean aurinkoisen kesän jälkeen kasvot todella tarvitsevat aina hoitoa.  VARAA NYT AIKA – Dr.R.A. Eckstein Repair Treatment erikoiskasvohoitoon (90min) niin saat veloituksetta myös Dr. R.A. Eckstein Douple Eye Care silmänympäryshoidon (arvo 25€). TILAA NYT -Repair Treatment kasvohoito, mukava elokuun 2014 pakettitarjous – hinta ainoastaan 95,00€ silmänympäryshoito 25,00€ sisältyy hintaan.

 

 Bikosmetiikkaan perustuva Dr.R.A. Eckstein Repair Treatment – kasvohoito sisältää runsaasti ihosolujen toimintaa vilkastuttavia vaikutusaineita. Korjaa auringon ja vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa palauttaen sen luonnollisen tasapainon. Eckstein hoitosarja ja hoitotuotteet kotiin nyt BellaHelenasta.

 

Kauneushoitola BellaHelena Eckstein Repair - Ainutlaatuinen Dr Eckstein Korjaava Repair Treatment KasvohoitoKorjaavaa Repair Treatment -kasvohoidon tehoa voi nostaa kotona Dr. Eckstein Repair Supreme -hoitotuotesarjalla. Hoitovoide sopii vaativalle, ikääntyvälle tai auringon rasittamalle iholle. Sopii kuivan ihon täydentäväksi myös päiväkäyttöön. Tehokkaat vaikutusaineet parantavat ihon rakennetta ja kiinteyttävät, lisäksi ne korjaavat auringon iholle aiheuttamia vaurioita. Ihosta tulee sileä, joustava ja pehmeä. Sisältää soijauutetta, maitohappobakteereista valmistetun luonnollisen suojatekijän, oliogopebtidejä ja kasvisteroleja. Ihon rakenne, rasva- ja kosteuspitoisuus on erilainen eri alueilla. Tiettyjen ihoalueiden erityistarpeet vaativat niille sopeutettua hoitoa. Dr R.A.Eckstein tuotteet sopivat käytettäväksi aamuin illoin.

BellaHelena Eckstein Augen Decollete - Ainutlaatuinen Dr Eckstein Korjaava Repair Treatment Kasvohoito

AUGEN NANOGEL – Eckstein Nanogel Silmänympärysvoide – Silmänympärysihoa elvyttävä ja kiinteyttävä kevyt nanopartikkeligeeli. Nanopartikkeleihin kapseloidut vaikutusaineet imeytyvät poikkeuksellisen tehokkaasti ja kosteuttavat sekä elvyttävät ihoa. Sisältää E-vitamiinia, lesitiiniä, glutationia, bisabololia, ATP:tä, glykosfingolipidejä ja hyaluronihappoa. Kliinisesti testattu.

KAUNEUS ALKAA OIKEASTA HOIDOSTA, TERVETULOA KAUNEUSHOITOLA BELLAHELENAAN 

Dr.R.A.Eckstein -ihonhoitotuotteet saavat ihosi voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta ja terveeltä. Biokosmeettinen ja farmaseuttinen tutkimus, osaaminen sekä kokemus, Dr.Eckstein kosmetikkasarja täytti 65-vuotta, yhdistetään huolellisesti tuotteiksi, jotka tukevat ihon omaa luonnollista toimintaa ja sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkimmille ihoille.

Kultainen Helena 2013 BellaHelena Oulu 223x300 - Ainutlaatuinen Dr Eckstein Korjaava Repair Treatment Kasvohoito

 

Helena, miksi valitsit Dr. Eckstein bikosmetiikkasarjan BellaHelenan hoitolinjaksi?

Harkitsin tarkkaan ja päädyin Dr.Eckstein hoitotuotteisiin. Luotettavuus, toimivuus ratkaisi. Olen hoitanut asiakkaiden kasvoja vuosia aikaisemmassa työpaikassa näillä tuotteilla. Eckstein on ollut Suomessa Ailaairo Oy:n edustamana jo 50-vuotta. Tuotteet ovat tutkitusti hyviä. Toivon, että Eckstein-sarja tuo hyvän lisän BellaHelenan lippulaivan Sothys -kauneushoitolasarjan rinnalle. Aloitin BellaHelenan toiminnan Sothys -sarjalla vajaa kaksi vuotta sitten. Eckstein -sarja on toinen, pysyvä sarja BellaHelenassa. Tästä on mukava jatkaa 2-vuotisjuhliin ennen joulua – elokuu, syyskuu on kesän parasta aikaa, näin toivon! 

terveisin,

Helena Tauriainen

SKY-kosmetologi, Yrittäjä

 

 

 

Kauneushoitola BellaHelenassa tehdään kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina upeasti!

 

Ainutlaatuinen Dr Eckstein Korjaava Repair Treatment Kasvohoito nyt 95€

 

02 BellaHelena Eckstein nainen - Ainutlaatuinen Dr Eckstein Korjaava Repair Treatment Kasvohoito

SIJAINTI OULUSSA

KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802

TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2018 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

https://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2018 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje