fbpx

24k Kultakollageeninaamio Uutuus BellaHelenassa24k Golden Facial Mask Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland24K KULTAKOLLAGEENINAAMIO UUTUUS – Nyt Kauneushoitola BellaHelenassa

Kultakollageeninaamion voi yhdistää BellaHelenan kasvohoitoihin tai/ja käyttää kotihoitona väsyneille kasvoille esimerkiksi pikkujoulun jälkeen. Kultanaamion annetaan vaikuttaa vähintään 30min kasvoilla, jopa 4h-5h parhaan tehon saavuttamiseksi. Aitoa kultaa sisältävä ylellinen naamio, joka hyödyntää bioteknologiaa. Torjuu ikääntymisen merkkejä, tekee ihon pehmeämmäksi ja nuorekkaamman näköiseksi – wau, tämä on huippu-uutuus!

24K KULTAKOLLAGEENIHOIDOT, EHDOTTOMAN TEHOKAS UUTUUS!

BellaHelenassa 24 Karatin Kultaa Hyaluroni geeli Kollageeni Eye-under-mask silmän alus maski Kauneushoitola BellaHelena Oulu Uutuus Pauliina Räisänen24k kultakollageeni maskeja löytyy useita eri variaatioita. Silmänympäryslaput, silmänaluslaput, huulien ympäryslaput, kaulan alueen naamiot ja koko kasvonaamiot. Kauneushoitola BellaHelenassa käyneet naiset ovat jo ottaneet ylellisiä 24k kultakollageeni-silmänalus-hoitoja esimerkiksi kulmien siistimisen yhteydessä. Uutuustuotteesta on nyt hyviä tarjouksia (tuotteet tulevat myös BellaHelenan verkkokauppaan)!

Nyt Oulussa 24k Kultakollageeninaamio Kauneushoitola BellaHelena SKY-kosmetologi Helena Tauriainen

KULMAT, KULTALAPUT JA KÄSINAAMIO 39 EUROLLA – on BellaHelenan marras-joulukuun 30min luksus-hemmottelu-yllätys. Samalla, kun kulmiasi siistitään saat ainutlaatuisen kollageeni hyaluroni silmänympäryshoidon, joka sisältää aitoa 24 karatin kultaa. Tehoaineet imeytyvät iholle kulmien siistimisen aikana. Eye-under-mask kultalaput ovat 2014-2015  ehdoton trendiuutuus, joita voit myös käyttää kotona. Kysy lisää hoidosta ja tuotteista puhelimitse 044-5522802 – varaa nyt aika pieneen hemmotteluhoitoon =)

PIKAPIRISTYS – joulun odotukseen – 24 karaatin kulta-kollageeni-hoito silmänalusille, tai silmänympäryksille. Ryppyjä, turvotusta ja tummia silmänalusia vähentävä uutuus stimuloi ihon kollageenin tuotantoa tehden silmänympärysihosta kimmoisamman ja vahvemman.

Nida Cinar tekee; Extra Long Lashes Pauliina Räisänen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2014Kuvassa on body fitness urheilija Pauliina Räisänen, joka käy säännöllisesti Kauneushoitola BellaHelenassa. Lokakuussa Pauliinalle lisättiin ripsihuollossa erikoispitkiä 15mm ripsiä. Kuvissa, jotka löytyvät facebookista ripsiä tekee ripsipidennyksiin erikoistunut SKY-kosmetologi Nida Cinar. Marraskuussa hyvä tarjous LUE LISÄÄ BLOGISTA http://bellahelena.fi/marraskuussa-kauniit-noveau-lashes-ripsipidennykset-nida-cinar/

24k Kultakollageeninaamio Uutuus BellaHelenassa

 

Katso Hinnat Ja Kuukausitarjoukset

Kauneushoitola julkaisee joka kuukausi vaihtuvia tarjouksia. Löydät voimassa olevat tarjoukset ja hoitohinnat BellaHelenan hinnastosta, joka on julkaistu osoitteessa https://www.bellahelena.fi/hinnasto2018 Siirry hinnasto sivulle painamalla HINNASTOON -nappia.  Varaa aika netissäVoimassa olevat tarjoukset löytyvät myös ajanvarauksen kohdasta tarjoukset.
HINNASTO Sulje