fbpx

24k Kultakollageeninaamio Uutuus BellaHelenassa24k Golden Facial Mask Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland24K KULTAKOLLAGEENINAAMIO UUTUUS – Nyt Kauneushoitola BellaHelenassa

Kultakollageeninaamion voi yhdistää BellaHelenan kasvohoitoihin tai/ja käyttää kotihoitona väsyneille kasvoille esimerkiksi pikkujoulun jälkeen. Kultanaamion annetaan vaikuttaa vähintään 30min kasvoilla, jopa 4h-5h parhaan tehon saavuttamiseksi. Aitoa kultaa sisältävä ylellinen naamio, joka hyödyntää bioteknologiaa. Torjuu ikääntymisen merkkejä, tekee ihon pehmeämmäksi ja nuorekkaamman näköiseksi – wau, tämä on huippu-uutuus!

24K KULTAKOLLAGEENIHOIDOT, EHDOTTOMAN TEHOKAS UUTUUS!

BellaHelenassa 24 Karatin Kultaa Hyaluroni geeli Kollageeni Eye-under-mask silmän alus maski Kauneushoitola BellaHelena Oulu Uutuus Pauliina Räisänen24k kultakollageeni maskeja löytyy useita eri variaatioita. Silmänympäryslaput, silmänaluslaput, huulien ympäryslaput, kaulan alueen naamiot ja koko kasvonaamiot. Kauneushoitola BellaHelenassa käyneet naiset ovat jo ottaneet ylellisiä 24k kultakollageeni-silmänalus-hoitoja esimerkiksi kulmien siistimisen yhteydessä. Uutuustuotteesta on nyt hyviä tarjouksia (tuotteet tulevat myös BellaHelenan verkkokauppaan)!

Nyt Oulussa 24k Kultakollageeninaamio Kauneushoitola BellaHelena SKY-kosmetologi Helena Tauriainen

KULMAT, KULTALAPUT JA KÄSINAAMIO 39 EUROLLA – on BellaHelenan marras-joulukuun 30min luksus-hemmottelu-yllätys. Samalla, kun kulmiasi siistitään saat ainutlaatuisen kollageeni hyaluroni silmänympäryshoidon, joka sisältää aitoa 24 karatin kultaa. Tehoaineet imeytyvät iholle kulmien siistimisen aikana. Eye-under-mask kultalaput ovat 2014-2015  ehdoton trendiuutuus, joita voit myös käyttää kotona. Kysy lisää hoidosta ja tuotteista puhelimitse 044-5522802 – varaa nyt aika pieneen hemmotteluhoitoon =)

PIKAPIRISTYS – joulun odotukseen – 24 karaatin kulta-kollageeni-hoito silmänalusille, tai silmänympäryksille. Ryppyjä, turvotusta ja tummia silmänalusia vähentävä uutuus stimuloi ihon kollageenin tuotantoa tehden silmänympärysihosta kimmoisamman ja vahvemman.

Nida Cinar tekee; Extra Long Lashes Pauliina Räisänen Kauneushoitola BellaHelena Oulu 2014Kuvassa on body fitness urheilija Pauliina Räisänen, joka käy säännöllisesti Kauneushoitola BellaHelenassa. Lokakuussa Pauliinalle lisättiin ripsihuollossa erikoispitkiä 15mm ripsiä. Kuvissa, jotka löytyvät facebookista ripsiä tekee ripsipidennyksiin erikoistunut SKY-kosmetologi Nida Cinar. Marraskuussa hyvä tarjous LUE LISÄÄ BLOGISTA https://bellahelena.fi/marraskuussa-kauniit-noveau-lashes-ripsipidennykset-nida-cinar/

24k Kultakollageeninaamio Uutuus BellaHelenassa

 

author avatar
HelenaTauriainen CEO, Founder
Founder, CEO, Beautician

Tule BellaHelenan mukavaan tiimiin

 

Tarvitsemme lisää osaavia käsiä, joten voimme tarjota töitä kosmetologin perustutkinnon haltijalle koeajan jälkeen. Etsimme kosmetologia kasvohoitojen ja volyymi-ripsipidennysten tekijäksi.

Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus erikoistua iColor microshading/-blading kestokulmiin (luomiin), uuteen Dermia Solution mikroneulaushoitoihin tai täyteainehoitoihin (edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa). Tuemme työntekijän osaamista ja kehittymistä.

BellaHelena on 2012 perustettu, hyvin toimiva kauneushoitola. Teemme hoitoja Oulun kaupungintalon vieressä viihtyisissä tiloissa. Jos olet motivoitunut ja aidosti kiinnostunut kauneusalasta tässä on sinulle unelmapaikka tarjolla. Otamme uusia työntekijöitä harkiten.

Ota rohkeasti yhteyttä. Suorittamme haastattelun ja järjestämme työnäyttöllesi ajan.

6 + 7 =