Ale!

Dermia Medical Microneedling Sarjahoito 3x

510,00  433,00 

Medical Microneedling Device 01 Kauneushoitola BellaHelena Oulu

Uutuus Dermia Medical Microneedling -erikoiskasvohoito 3 kertaa 10pv välein. Uutuus Dermia Medical Microneedling -erikoiskasvohoito 3 kertaa 10pv välein. Hinta sisöa sisältää 5 osaisen hoidon. Kotiin ostettavat, hoitoa tehostavat voiteet kuten Dermia Hyaluron Complex -ostetaan erikseen.Huom! Käyttämällä maksuvälineenä Klarnaa, kaikki hoidot voi halutessa maksaa osissa Klarnalla. Sarjahoitona ostettaessa alennus on -15% (ovh sis alv 24%).

10 varastossa

Kuvaus

Dermia Medical Microneedling 3x Sarjahoito Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Paris Oy 2 227x300 - Dermia Medical Microneedling Sarjahoito 3x

Dermia Medical mahdollistaa ihon käsittelyn erittäin hellävaraisella Ultra Fine Delivery System -hoitopäällä, miltei täysin ilman veren tai imunesteiden tihkumista. Tätä pidettiin aiemmin mahdottomana käsittelyn syvyyden vuoksi. Dermia Medical -hoitopään nanoteräsneulojen lävistyssyvyyttä voidaan säätää portaattomasti 0,6 mm ja 1,2 mm välillä. Yksi menetelmän eduista on laitteen kyky rajoittaa neulan lävistyssyvyyttä välittömästi jos käsiteltävän alueen iho on ohut ja sen alla on luuta tai rustoa (esim. otsassa). Säädettävän lävistyssyvyyden sekä jousituksen ansiosta myös jopa erittäin herkkien alueiden, kuten ylähuulen ja silmänympäryksien, käsittely on mahdollista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dermia Medical Microneedling Sarjahoito 3x”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SIJAINTI OULUSSA
KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802
TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2018 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

http://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2018 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.