BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018

LashLovers Klassiset Ripsipidennykset 88€ Janika Pakanen Kauneushoitola BellaHelena Oulu Helena Paris Oy 2017 - BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018Klassiset LashLovers ripsipidennykset tarjoushinta 88€ (Hox! tarvittessa myös herkät silmät NO Panic liimalla) Varaa aika netissä klassisiin nimellä Janika Pakanen (kosmetologi, ripsiteknikko). Ylltä ystäväsi, ystävänpäiväviikolla ystäväsi pääsee mukanasi -50% hinnalla (ma-pe Janikan vapaat ajat)

Sothys® Uutuus Kasvohoito βB3 TRI Complex 90min/110€

Asiakkaiden Mielestä Sothys βB3 TRI Complex Hoito Tuntuu Iholla Miellyttävälle – Kiinteyttävä Erikoiskasvohoito Uutuus Nyt BellaHelenassa – Miellyttävä Tuoksu Ja Aivan Ihanan Tuntuinen Iholla. Olemme tehneet Sothys uutuus kasvohoitoja syyskuussa. Palaute on ollut βB3 TRI Complex -hoidosta todella hyvää. Asiakkaiden mielestä βB3 -hoitotuotteet (kolmoisyhdiste) tuntuvat erityisen miellyttävältä ja hyvältä kasvojen iholla. Myös tuotteiden tuoksu miellyttää. Hoidossa käytetään normaalia enemmän hoitotuotteita ja ne ovat kaikki uusia. Sothys suosittelee 3 hoidon sarjahoitoa uudelle βB3 -hoidolle, yksi hoito viikossa. LUE LISÄÄ BLOGISTA –> Asiakkaiden mielestä hoito tuntuu iholla miellyttävälleKauneushoitola BellaHelena Lahjakortti 110 kuva nappaa.fi mainokseen 2018 - BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018

Nyt kannattaa siis käydä BellaHelenassa lahjakorttiostoksilla. Kauneushoitolan lahjakortti on aina hyvä lahjaidea. Lahjakortteja voi ostaa myös BellaHelenan Holvi verkkokaupasta. Ohjeet löydät näiltä sivuilta http://www.bellahelena.fi/lahjakortit/ Mieti myös tätä: BellaHelena sijaitsee aivan Oulun ydinkeskustassa, kaupungintalon vieressä. Omat ilmaiset autopaikat helpottavat asiointia. Hoitoaikoja voi varata helposti esimerkiksi kännykällä, kun on internetyhteys. Varattuja aikoja voi varata, perua, siirtää 24/7. Siirry BellaHelenan ajanvaraukseen.

Dermia Solution Biorevitalisaatio Kasvohoidot Sarjahoitona -15% 

03 Dermia Solution Anti Age Kasvohoidot Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland 1024x627 1024x627 - BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018

Dermia Sarjakasvohoidot Kesäkuussa -15%

Uudet Dermia Solution biorevitalisaatio kasvohoidot nyt BellaHelenassa. Kaikki Dermia Solution kasvohoidot sarjahoitona kesäkuussa 2018 hintaan -15%. Tämä uutuus on koettava! Uusi iho 28. päivässä Dermia Solution anti-age kasvohoidot perustuvat biorevitalisaatio hoitoon, jonka avulla saadaan iho toimimaan täydellä kapasiteetilla. Ihon toiminta elävöityy näkyvästi, nopeasti ja pysyvästi. Hoitotekniikka synnyttää ihoon mikrokanavia, joita pitkin tehoaineet imeytyvät optimaalisesti. Iho herää korjaamaan itseään. Steriileillä Skinfaktor -laitteilla tehtävä kolmivaiheinen kasvohoito on erittäin tehokas. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan uskomattomia tuloksia. Voiko yksi kasvohoito olla näin tehokas? HOIDOT NYT OULUSSA – LUE LISÄÄ BELLAHELENAN UUTUUDESTA Tämä on todella tehokas kasvohoito!

 

LashLovers® volyymiripset pidennykset 125€, huolto 82€ kosmetologi Emma Kaasalainen

Kauneushoitola BellaHelena Oulu Emma Kaasalainen Kaleva.fi desktop paraati 980x400px - BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018   LashLovers volyymiripsipidennykset tarjoushintaan (pelkkä huolto 82€). Varaa aika netissä volyymeihin nimellä Emma Kaasalainen (kosmetologi, ripsiteknikko)

 

Sothys® UUDISTAVA KASVOHOITO Manteli-Päärynä 79€

Syyskauden ravitsevan kausihoidon hedelmäinen yhdistelmä on tällä kertaa päärynä ja manteli. Syksyn tullen iho kaipaa kosteutta ja runsaasti mineraaleja. Talven hoito antaa iholle ravitsevaa pehmeyttä, suojaa ja vahvistaa solujen hapenottokykyä. Päärynäuute suojaa ja kosteuttaa ihoa, manteli puolestaan silottaa ja antaa iholle kimmoisuutta. VARAA AIKA KÄTEVÄSTI NETISSÄ Sothys Kausihoito syksy 2017 Kauneushoitola BellaHelena Oulu Finland - BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018

Suihkurusketu BellaHelenassa Kesähintaan 39€

Sraytan BellaHelena Oulu Finland 1024x586 - BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018

Suihkurusketu Oulussa Upea Sävy Ihollesi Muutamassa Minuutissa – Solstice ´spray tanning´ suihkurusketukset tehdään Kauneushoitola BellaHelenassa uusilla laitteilla.

BellaHelenassa saat muutamassa minuutissa sokeriin perustuvan, kauniin Solstice spray tanning -suihkurusketuksen. Solstice on parasta mahdollista kotimaista laatua. Ei valumia, ei ylivärjääntymistä. Upea tasainen kaunis väri, tummempi pähkinä tai luonnollisen kaunis kupari. Olemme tehneet suihkurusketuksia useita vuosia. Olet osaavissa käsissä, kun tulet kauneushoitolaamme. Olemme toki epäonnistuneetkin muutaman kerran, joten siitäkin on kokemusta. Rusketuksen jäljestä ei tule tasainen, jos ja kun asiakas on epähuomiossa laittanut kotona kosteusvoidetta iholle ja unohtaa sitten kertoa asiasta ennen toimenpidettä. LUE LISÄÄ BLOGISTA – Miten valmistaudun suihkurusketukseen huolella =) noudattamalla ohjeita lopputulos on upea!

Sothys® Hydra 3Ha – Ainutlaatuinen Erikoiskasvohoito

00 Sothys 3v ilta BellaHelena Oulu 1024x266 1024x266 1024x266 - BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018 Sothys on tuonut markkinoille uutuuden, ainutlaatuisen Hydra 3Ha erikoiskasvohoidon, joka perustuu patentoituun hyaloronihappoboosteriin. Erittäin tehokas ihonhoitotuoteyhdistelmä, joka uudistaa ja syväkosteuttaa ihoa pysyvästi.  Sothys Hydra 3Ha erikoiskasvohoito (90min) maksaa 98,00€. Aivan ihana kasvohoito. KATSO HYDRA 3HA VIDEO  Hox! Ihosi kaipaa kosteutta ennen talven kylmiä ja kuivia pakkasia! Hoidon voi ostaa myös lahjakorttina netistä!

BellaHelenan Kauneusvuosi 2018 Ihania Sothys Uutuuksia

Vuosi 2018 alkaa hyvillä tarjouksilla. Tervetuloa esimerkiksi Sothys 1-2-3 Welcome Voycher kasvohoitoon. Erikoiskasvohoidon tarjoushinta on 99,00€ (hinta sisältää timanttihionnan + kulmat) Pristine timanttihionta suoritetaan ainutlaatuisella ihonhoitolaiteella, joka poistaa kuolleet ja kovettuneet ihosolut stimuloiden samalla verenkiertoa sekä solutoimintaa. Kirkas, kuulas, pehmyt iho Pritine -kasvohoidolla!  ECKSTEIN Repair korjaava kasvohoitopaketti maksaa nyt vain 95€ (hoito sisältää Eye Care silmänympäryshoidon freenä – hoidon kesto 90min – katso hinnasto).

ARTDECO® Juhlameikki Jonna Kontiokari pe-la 45min Tarjoushintaan 32€ 

Kauneushoitola BellaHelena Artdeco Hypnotic Blossom 2017 1024x533 1024x533 - BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018

 

Sothys Eau Thermale Spa Herkän Ihon Lähdevesikasvohoito 79,00€ 50min

Hellävaraisen l´Eau Thermale Spa  lähdeveden tehokkuus tuo välitöntä helpotusta herkälle iholle. IHOSTA TULEE MIELLYTTÄVÄN TUNTUINEN JA RAUHOITTUNUT ALLE TUNNISSA! Vain 50 minuutissa kaikki herkän ihon ärsytykset rauhoittuvat ja ihosta tulee miellyttävän pehmeä. Aivan ihana kasvohoito! Tunne Jälleen Oman Sothys Kosmetologisi Tekemä Laadukas, Miellyttävä Ja Tehokas Kasvohoito 

Tarjous Sothys silmänympärysseerumi -50%

Energisoiva voidesilmänympärys 709x1024 - BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018

Sothys Siperian Ginseng – Energisoiva erikoiskasvohoito auttaa…

ImHomeEleu2 V EN - BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018

Sothys Siperian Ginseng erikoiskasvohoito auttaa varastoimaan ihon energiaa ja palauttamaan ihon kirkkauden joko yksittäisenä hoitona tai esivalmistelevana hoitona ennen kiinteyttävää tai kosteuttavaa erikoishoitoa. Sopii kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille asiakkaille, naisille ja miehille, kaikkiin vuodenaikoihin sopiva hoito! Sothys Hydradvance on kosteuttava kasvohoito – on yksilöity hoito, jossa on ennennäkemätön, pitkäkestoinen kosteuttava teho. Hemmottele ihoasi 90 min. erikoishoidolla, joka antaa ihollesi täydellisen kosteuden ja hyvänolon tunteen. Huolella valitut aktiiviaineet ja miellyttävät hoitotuotteet antavat välittömän hoitotuloksen jo ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta parhaan tuloksen saat kolmen hoitokerran sarjalla (esimerkki 3 hoitoa 1x/viikko). KATSO KAIKKI TARJOUKSET – Varaa kasvohoito netissä.  VARAA AIKA  Ajanvaraus 24/7 palvelusta! Tarjoushoidot löytyy kohdasta TARJOUKSET (edellyttää kirjautumista sähköpostilla tai Facebook nappulalla).

KULMAT, KULTALAPUT, KÄSINAAMIO 39€

KULMAT, KULTALAPUT JA KÄSINAAMIO 39 EUROLLA – on BellaHelenan 30min luksus-hemmottelu-yllätys. Samalla, kun kulmiasi siistitään saat ainutlaatuisen kollageeni hyaluroni silmänympäryshoidon, joka sisältää aitoa 24 karatin kultaa. Tehoaineet imeytyvät iholle kulmien siistimisen aikana. Eye-under-mask kultalaput ovat ehdoton trendiuutuus, joita voit myös käyttää kotona. Voit kysyä hoidosta lisää puhelimitse 044-5522802 – varaa nyt aika pieneen hemmotteluhoitoon =) PIKAPIRISTYSTÄ – kasvoille – 24 karaatin kulta-kollageeni-hoito silmänalusille (naamio koko kasvoille). Ryppyjä, turvotusta ja tummia silmänalusia vähentävä uutuus stimuloi ihon kollageenin tuotantoa tehden silmänympärysihosta kimmoisamman ja vahvemman.  Kuvassa on bodyfitness urheilija Pauliina Räisänen, joka käy säännöllisesti Kauneushoitola BellaHelenassa. Pauliinalle lisättiin ripsihuollossa erikoispitkiä 15mm ripsiä. Kuvissa, jotka löytyvät facebookista ripsiä tekee ripsipidennyksiin erikoistunut SKY-kosmetologi. Jäätävän upeat ripset BellaHelenasta 04 Nida Noveau Lashes Extra Long Pauliinalle1 300x202 - BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018 LUE LISÄÄ BLOGISTA http://www.bellahelena.fi/jaatavan-upeat-ripset-bellahelenasta/

Kauniit Klassiset Ripsipidennykset tai LashLovers® Volyymit by BellaHelena

Juuri nyt suosittelemme vanhojen ripsipidennyksien poistamista, tai huoltamista. Nyt saat uudet Kauniit LashLovers Volyymiripsipidennykset kampanjahintaan. Uudet LashLovers® -ripset 115€ (tarjous). Hoidon aikana varata aika seuraavaan ripsihuoltoon ja varmistat, että pysyt kauniina koko loppuvuoden. Ripsihuolto kannattaa varata 2-3 viikon päähän. Kauneushoitola BellaHelenasta saa nyt myös upeat LashLovers® volyymiripset Emma Kaasalaisen tai/ja Janika Pakasen tekemänä. Lashlovers Volyymiripset Kauneushoitola BellaHelena Oulu - BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018

Tervetuloa Kauneushoitola BellaHelenaan – VARAA AIKA!

Sothys Kauneushoitola Oulussa Somekuva - BellaHelenan Tarjoukset Kesäkuu 2018

BellaHelenassa tehdään Sothys kauneusmatkoja, jotka päättyvät aina upeasti!

BellaHelenan Tarjoukset Toukokuu 2018

SIJAINTI OULUSSA
KATUOSOITE
HALLITUSKATU 10B (2. krs.) käynti sisäpihalta
90100, OULU, FINLAND
SOITA JA VARAA AIKA
PUHELIN: 044 - 5522 802
TILAA BELLAHELENAN UUTISKIRJE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA KAUNEUSHOITOLAAN

BELLAHELENA SOCIAL MEDIA

© 2018 Kauneushoitola BellaHelena. Oikeudet muutoksiin pidetään itsellä.

Kauneushoitola BellaHelenan rekisteriseloste

http://www.bellahelena.fi/rekisteriseloste/

© 2018 Helena & Paris Ltd., All Rights Reserved.

Share This